Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai frumos fotbal se joacă pe zăpadă! Rapid a făcut spectacol în primul amical! Cum a apărut Voicu la finalul meciului!

VIDEO | Cel mai frumos fotbal se joacă pe zăpadă! Rapid a făcut spectacol în primul amical! Cum a apărut Voicu la finalul meciului!galerie foto

Fotbal

Comentarii

Daniel Pancu nu a avut milă de jucătorii săi. Amicalul împotriva celor de la Carmen Bucureşti s-a disputat pe o ninsoare abundentă. Vremea nu i-a speriat însă pe jucători, care au câştigat fără emoţii, scor 3-0. Voicu a fost cel mai îndrăzneţ: a dat interviul de la final în...papuci!

Rapid a câştigat primul amical al iernii, 3-0 cu formaţia din Liga a patra, Carmen Bucureşti. Unul dintre arbitrii partidei a fost Alexandru Tudor. Pe teren s-a aflat şi fiul lui Anghel Iordănescu, Andrei.

”Un joc de antrenament reuşit, e bine că nu s-a accidentat nimeni. Am făcut două echipe distincte, am combinat jucătorii de anul trecut, jucătorii nou veniţi, plus juniori. Până la urmă, un antrenament foarte reuşit. Scopul nostru a fost decât să jucăm un meci între noi, să avem o echipă de Liga a patra. Un adversar care, ca de obicei, a venit super motivat, chiar dacă era un meci amical. Normal că ne pregătim pentru Liga a doua, jucătorii care au venit sunt jucători de calitate, avem un plus de viteză. Vor mai veni doi jucători, la fel, de calitate foarte bună şi cred că săptămâna viitoare lotul va fi definitivat în proporţie de 99%”, a declarat Daniel Pancu la finalul amicalului.

”Noi l-am considerat mai mult un antrenament, pentru că decât să jucăm între noi, mai bine am jucat cu aun adversar de Liga a patra, dar noi ne-am făcut datoria şi mă bucur că am început cu dreptul. Ăştia sunt adversarii noştri, când joacă împotriva Rapidului, se transformă. Aşa sunt toţi, de la Liga a cincea, până la Liga I, toţi care joacă împotriva Rapidului se transformă. Ne aşteaptă un retur foarte greu şi dacă n-o să fim concentraţi, o să avem probleme. Am transferat jucători de valoare şi cred că suntem favoriţi, dar asta nu ne dă dreptul să ne gândim de acum că noi suntem deja promovaţi” , a spus Ionuţ Voicu.

Deşi afară ningea, fundaşul rapidiştilor a venit în papuci la interviuri.

Echipa antrenată de Daniel Pancu va disputa încă patru amicale în această iarnă, toate în luna februarie. Zvezda Perm, din Liga a treia din Rusia, va fi următorul adversar al rapidiştilor. Vor urma Szeged, din aceeaşi ligă din Ungaria, Kairat Almaty, din prima ligă din Kazahstan şi Jedinstvo, liga a treia din Serbia.


 

Afla mai multe despre: rapidamicalcarmen bucuresti 

viewscnt
Articole similare