Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Cel mai frumos gol pe care l-am marcat". A dezvăluit că Şumudică e dispus să vină la FCSB. Va rămâne şi el?

VIDEO | "Cel mai frumos gol pe care l-am marcat". A dezvăluit că Şumudică e dispus să vină la FCSB. Va rămâne şi el?

FCSB

Comentarii

Teixeira a înscris singurul gol al meciului dintre FCSB şi CFR Cluj, iar reuşita sa poate fi desemnată fără probleme cea mai frumoasă din acest sezon de Liga 1. Veteranul a dezvăluit că Marius Şumudică ar putea lucra cu Gigi Becali şi a vorbit şi despre viitorul său.

"A fost cel mai frumos gol pe care l-am marcat. Mă bucur că am câştigat trei puncte, chiar dacă nu contează azi şi mă bucur că am terminat cu un gol. Chiar mi-am dorit să marchez şi bine că a ieşit. Păcat că nu am câştigat titlul", a spus Teixeira la flash interviul de după meci. 

Întrebat de reporterul Telekom Sport dacă l-ar vedea pe Marius Şumudică la FCSB, Teixeira a fost sincer: "E mare antrenor, nu e nevoie de prezentare, ar fi şi pentru el bine (n.r. - să vină la FCSB). Îl cunosc şi e un antrenor care vrea să facă performanţă şi cred că ar putea să facă foarte bine aici".

Totuşi, chiar dacă fostul său antrenor ar ajunge pe banca celor de la FCSB, Teixeira nu va rămâne, pentru că nu i-a fost oferită prelungirea: "Îmi închei contractul acum cu FCSB. Nu am oferte, vreau să plec în vacanţă să mă gândesc foarte bine ce vreau să fac. Cred că o să mai joc".

În vârstă de 38 de ani, Filipe Teixeira joacă la FCSB din 2017. 

 

Afla mai multe despre: teixeirafcsb 

viewscnt
Articole similare