Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai greu moment din viaţa lui Gheorghe Popescu. ”I-a cedat inima de mândrie, asta s-a întâmplat”

VIDEO | Cel mai greu moment din viaţa lui Gheorghe Popescu. ”I-a cedat inima de mândrie, asta s-a întâmplat”

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Popescu a vorbit la Telekom Sport despre cum a primit vestea morţii tatălui său, despre care spune că a fost cel mai greu moment din perioada în care s-a aflat în detenţie.

Credeţi că dacă nu aţi fi candidat la şefia FRF sentinţa în acel dosar ar fi fost alta? ”Eu nu vreau să cred nimic. Eu am acceptat acea decizie de care tot timpul am spus că este injustă, fără să comentez. Niciodată nu voi comenta o decizie a instanţei indiferent care ar fi aceea.

Singurul lucru care s-a întâmplat, singura nenorocire este că a murit tata, că n-a rezistat şocului. Tata a murit din cauza acestui lucru. Şi a murit fiind ca un bran. A căzut din picioare, n-a rezistat, i-a cedat inima de mândrie, tata a murit de mândrie. Ăla a fost cel mai dur moment. Primul a fost când a trebuit să le spun copiilor şi al doilea când a murit tata, dar în rest eu mi-am dus pedeapsa la capăt fără comentariu, o să mă duc în mormânt cu această gândire a mea că nu trebuia să fie aşa, dar nu vreau să comentez alte lucruri”, a spus Gică Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe popescupuscarie popescusentintafrf,  

viewscnt
Articole similare