Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cel mai implicat arbitru din toate timpurile! Mai avea puţin şi se implica în luptă! A ajuns vedetă pe internet

VIDEO | Cel mai implicat arbitru din toate timpurile! Mai avea puţin şi se implica în luptă! A ajuns vedetă pe internet

Inedit

Viaţa de arbitru nu este întotdeauna uşoară, dar poate fi frumoasă dacă implicarea este maximă! Avem dovada clară în materialul video următor

Această luptă este arbitrată de cel mai implicat om pe care îl vei vedea vreodată. În cazul în care imaginile nu sunt trucate, atunci putem spune clar că avem de-a face cu cel mai devotat arbitru pe care l-am văzut vreodată, indiferent de sport.

Priviţi cum face pentru a vedea exact cine câştigă lupta.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.