Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai important transfer al lui Dinamo i-a cucerit pe fani de la primele declaraţii: "Suntem câinii roşii! Îmi place mult!" Cine l-a convins să semneze

VIDEO | Cel mai important transfer al lui Dinamo i-a cucerit pe fani de la primele declaraţii: "Suntem câinii roşii! Îmi place mult!" Cine l-a convins să semneze

Superliga

Comentarii

Reda Jaadi a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial de clubul roş-alb în cantonamentul din Antalya.

Mijlocaşul ofensiv venit de la Antwerp spune că Mircea Rednic a fost omul decisiv în realizarea transferului şi a arătat că şi-a făcut bine "temele" înainte de conferinţa de presă ţinută astăzi. A vorbit la superlativ despre fanii lui Dinamo şi le promite acestora că va face tot ce ţine de el ca roş-albii să fie în viitor peste FCSB.

"Am venit la Dinamo pentru că este un club cu tradiţie, am văzut că are mulţi suporteri, iar Bucureşti este un oraş foarte frumos. Ceea ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că îl cunosc pe antrenor, un antrenor foarte bun, care nu mai are nevoie de prezentare. Am venit aici pentru a aduce un plus echipei şi pentru a putea reveni la nivelul înalt pe care îl avea înainte.

Mircea Rednic este foarte cunoscut în Belgia. Am fost împreună la Standard, apoi am fost şi adversari. Toată lumea îl ştie pe Rednic, este un antrenor foarte bun. Sper că vom face lucruri bune aici, la Dinamo.

(n.r. ce i-a spus Rednic despre echipă) Că este o echipă frumoasă şi că trebuie să muncim foarte mult pentru a progresa. Asta mi-au spus toţi când am ajuns.

Este o situaţie dificilă, asta e sigur, dar în fotbal sunt tot timpul meciurile viitoare în care poţi să demonstrezi contrariul. Trebuie să o luăm meci cu meci, pentru a recupera diferenţa.

Nu am vorbit încă cu toată echipa, am sosit abia ieri. Dar îi voi vedea pe toţi la antrenament şi ne vom cunoaşte.

Am înţeles asta (n.r. de rivalitatea cu FCSB) din discuţiile pe care le-am avut, sper să îi putem bate.  Am înţeles că porecla este "Câinii roşii". Am auzit că sunt foarte mulţi fani fanatici, ceea ce îmi place foarte mult"
, a declarat Reda Jaadi într-o conferinţă de presă ţinută în Antalya.

Jaadi spune că şi fostul său antrenor, Ladislau Boloni, i-a vorbit frumos despre Dinamo. Mijlocaşul belgian de 23 de ani a precizat că l-a admirat foarte mult pe Adrian Mutu şi că ştie de performanţele Generaţiei de Aur.

"(n.r. Boloni) Este un antrenor mare şi o persoană foarte bună. Când mi-a vorbit despre Dinamo, mi-a dat nişte sfaturi, mi-a spus că Dinamo este o echipă mare, cu o istorie bogată, cu foarte mulţi suporteri, şi acest lucru m-a convins să vin aici.

Eu joc pe stânga sau în sprijinul atacantului, dar Boloni m-a folosit şi pe partea dreaptă. În principal, sunt un jucător ofensiv.

Am jucat împotriva lui Chipciu anul trecut, cu Anvers. La fel şi cu Răzvan Marin, când am jucat contra lui Standard. Când a ajuns el la Standard, eu am plecat. Dar am jucat contra lui, am fost adversari, nu am apucat să fim coechipieri.

Îl ştiu pe Adrian Mutu foarte bine, el a fost mai recent. Dar ştiu că România a avut jucători foarte mari de-a lungul timpului.  Pe timpul lui Hagi aţi avut o echipă foarte bună
", a mai declarat Jaadi.

Afla mai multe despre: jaadidinamotransfer 

viewscnt
Articole similare