Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai nebun meci al sezonului din NBA. Harden a îngenuncheat campioana cu trei secunde înainte de final. Rezumatele serii

VIDEO | Cel mai nebun meci al sezonului din NBA. Harden a îngenuncheat campioana cu trei secunde înainte de final. Rezumatele serii

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, NBA, a programat în a treia zi a anului trei meciuri extrem de interesante. Rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

  • San Antonio Spurs - Toronto Raptors 125-107
  • Sacramento Kings - Denver Nuggets 113-117
  • Golden State Warriors - Houston Rockets 134-135
 
Meciul serii a fost reprezentat de duelul dintre Golden State Warriors şi Houston Rockets, un meci care poate candida cu uşurinţă la titlul de confruntarea anului. Duelul a fost decis după o repriză de prelungiri, iar oaspeţii din Houston au avut câştig de cauză, 135 la 134.
 
Victoria lui Rockets a fost adusă de vedeta James Harden, care a marcat din spatele liniei de trei puncte, cu mai puţin de trei secunde înainte de final. Harden a reuşit de altfel o performanţă remarcabilă în meciul din Oracle Arena, reuşind să încheie meciul cu 44 de puncte, 15 pase decisive şi 10 recuperări. Superstarul are o medie de 40 de puncte pe meci în ultimele zece partide din campionat.
 
În urma acestui succes, Houston a dat-o jos pe Golden Stare de pe poziţia a doua din Conferinţa de Vest. Californienii au căzut pe trei, în timp ce Rockets se menţin pe poziţia a patra. Lider este în continuare Denver Nuggets, care aseară a bifat a 25-a victorie a sezonului, 117-113 cu Sacramento Kings.
 

Afla mai multe despre: nbavideojames hardenhouston rocketsgolden state warriors 

viewscnt
Articole similare