Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai pesimist jucător din Liga 1: ”Ce şanse să mai avem să ne salvăm? Şansa porcului de Crăciun. Îmi pare rău că am plecat de la Hagi”

VIDEO | Cel mai pesimist jucător din Liga 1: ”Ce şanse să mai avem să ne salvăm? Şansa porcului de Crăciun. Îmi pare rău că am plecat de la Hagi”

Superliga

Comentarii

Victor Râmniceanu s-a declarat foarte dezamăgit după ce Concordia Chiajna a pierdut cu 2-1 în faţa lui FC Voluntari, meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare. Chiajan rămâne pe ultimul loc după acest rezultat şi se distanţează de locurile care asigură salvarea.

Portarul Concordiei Chiajna nu este prea optimist când vine vorba despre şansele ca echipa la care joacă se salveze de la retrogradare. Râmniceanu spune că erorile făcute pe tot parcursul sezonului au adus Concordia în situaţia de acum. Portarul în vârstă de 29 de ani a ajuns să regrete plecarea de la Viitorul, alături de care a luat titlul în Liga 1.

”Şanse? Ce şanse să mai avem? Dacă nu am demonstrat-o astăzi, când am jucat cu cuţitul la os, nu ştiu ce să mai zic. Greşelile nu sunt de acum, sunt de foarte mult timp, aşa le văd eu. Ce şanse? Avem şansa porcului de Crăciun. Am făcut o greşeală când am plecat de la Hagi, dar asta este, mergem înainte. Cum am şi promovări, am şi campionat luat, poate pun şi o retrogradare”, a declarat Victor Râmniceanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor ramniceanuconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare