Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai sincer jucător de la Viitorul după înfrângerea cu Sănătatea Cluj: "Merităm ca Mister să ne rupă căpăţânile!"

VIDEO | Cel mai sincer jucător de la Viitorul după înfrângerea cu Sănătatea Cluj: "Merităm ca Mister să ne rupă căpăţânile!"

Farul Constanța

Comentarii

Cosmin Matei (27 de ani) a fost cel mai sincer jucător de la Viitorul Constanţa după înfrângerea surprinzătoare din Cupa României venită la Cluj, împotriva celor de la Sănătatea.

"Este o zi neagră în istoria acestui club", a fost prima reacţie a lui Matei la flash interviul de la finalul meciului cu Sănătatea Cluj.

"Mie personal nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat astăzi, am jucat foarte, foarte prost. Nu am cuvinte, nu înţeleg ce s-a întâmplat, am venit foarte motivaţi, ştiam că este un meci greu, nu l-am tratat de sus şi din păcate lucrurile nu au ieşit aşa cum trebuie. Ei au luptat, dar nu aveam voie să ieşim în acest moment, contra unei echipe de liga a treia, pentru că asta e realitatea, nu avem voie", a continuat talentatul mijlocaşul de la Viitorul. 

Matei, trecut în cariera lui pe la cluburi importante din Liga 1, Dinamo sau FCSB, şi-a turnat singur cenuşă în cap şi prefera ca Hagi să fie prezent la meci pentru a îi pedepsi după ruşinoasa eliminare din Cupă: "La ce am jucat azi, meritam ca mister să fie aici să ne rupă căpăţânile, pentru că asta meritam la ce joc am prestat. Am fost sub orice critică".

Gică Hagi este suspendat după cartonaşul roşu primit la meciul din weekend, din Liga 1, cu Poli Iaşi. 

Cotat la 100.000 de euro, Cosmin Matei a semnat cu Viitorul un contract valabil până în 2022. El a venit liber de contract după despărţirea de turcii de la Genclerbirligi.

Afla mai multe despre: cosmin mateiviitorul 

viewscnt
Articole similare