Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai spectaculos meci din 2018! ACS Poli Timişoara - FC Voluntari 2-3. Goluri fabuloase marcate de ambele echipe

VIDEO | Cel mai spectaculos meci din 2018! ACS Poli Timişoara - FC Voluntari 2-3. Goluri fabuloase marcate de ambele echipe

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari au oferit un spectacol mult peste aşteptări: patru goluri, execuţii superbe şi răsturnări de scor. Ilfovenii s-au impus cu un gol superb marcat în minutul 90.

Primul meci cu Leo Grozavu pe banca Timişoarei a fost foarte spectaculos. ACS Poli a început foarte slab prima repriză şi ilfovenii au ratat ocazie după ocazie. FC Voluntari a reuşit totuşi să intre cu 1-0 la pauză, după o fază superbă făcută de Adrian Bălan, în minutul 10.

În partea a doua, ACS Poli a intrat mult mai bine şi a egalat repede, prin Popovici, în minutul 49. FC Voluntari a echilibrat jocul, dar tot ACS Poli a marcat, prin Artean, care a prins o ”torpilă” care s-a oprit direct în vinclu. Bănăţenii nu s-au bucurat însă prea mult. În minutul 71, Bălan a profitat de o respingere greşită şi a tras plasat la vinclu. Scor 2-2.

Spectacolul nu s-a oprit însă aici. Bălan a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 82, iar tabela a fost închisă de FC Voluntari, prin Voicu, după o super execuţie.


Min. 90+3 Fluier final, s-a terminat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon.


Min. 90 GOL FC VOLUNTARI! Încă un gol superb! Voicu a reluat pe spate o centrare venită de la Daniel Benzar.


Min. 81 PENALTY ratat de FC Voluntari. A fost un fault în careu făcut de Neagu asupra lui Ivanovici. Adrian Bălan a tras însă peste poartă.


Min. 79 Artean este aproape de un super gol. De această dată, a tras sub bară şi portarul lui FC Voluntari a reuşit să scoată în corner.


Min. 72 GOL FC VOLUNTARI! Adrian Bălan egalează cu un şut fabulos.


Min. 69 GOL ACS POLI! Artean prinde un şut superb şi îşi aduce echipa în avantaj


Min. 66 Ratare uriaş pentru FC Voluntari. Gabriel Deac a plecat singur spre poartă, a trecut de portar şi a intrat în unghi, însă a dat pe lângă poartă.


Min. 64 Lovitură liberă bătută de Daniel Benzar. Tânărul mijlocaş a tras peste zid, pe mijlocul porţii, dar Straton a avut ceva emoţii în a reţine balonul.


Min. 49 GOL ACS POLI! Popovici a reuşit să egaleze.


Min. 46 A început partea a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriză!


Min. 33 Danie Benzar, jucător împrumutat de FC Voluntari de la FCSB, a scăpat singur cu portarul, însă a pierdut mingea în încercarea de a pasa lateral.


Min. 30 ACS Poli are prima ocazie importantă. Popovici trage însă pe lângă poartă.


Min. 25 Bălan putea face ”dubla”, dar a ajuns prea târziu la o centrare a lui Căpăţână. FC Voluntari domină acest meci.


Min. 15 O nouă mare ocazie a lui FC Voluntari. Ivanovici este aproape de un gol foarte frumos, dar portarul lui ACS Poli reuşeşte să scoată în corner.


Min. 10 GOL FC VOLUNTARI! Bălan a deschis scorul. A fost o centrare din lovitură liberă, Bălan a preluat superb, a rămas singur cu portarul şi a înscris.


Min. 2 Prima ocazie importantă trece în dreptul Voluntariului şi a fost ratată de Ivanovici.


Min. 1 Fluier de start. Leo Grozavu debutează pe banca lui ACS Poli. Foarte puţini spectatori au dorit să asiste la acest meci.


Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu - Zaluschi, Vaşvari - Ciucur, Croitoru, A. Popovici - Velcotă
Rezerve: Curileac, Khubutia, Artean, Enescu, Doman, Bîrnoi, Cochintu

FC VOLUNTARI: Petrariu - Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică - Căpăţână, Răuţă, C. Lazăr, D. Benzar - Ivanovici - Bălan
Rezerve: Balauru, Voicu, Novac, Pîrcălabu, Deac, Leasă, Horj


Cele două echipe sunt vecine de clasament şi au nevoie de punctele puse în joc în această seară pentru a se asigura că la începerea play-off-ului, când se vor înjumătăţi puntele, vor evita lupta pentru evitarea retrogradării.

ACS Poli Timişoara ocupă poziţia a 9-a, cu 26 de puncte, în timp ce FC voluntari se află cu o poziţie mai jos, cu 25 de puncte.

În ultima partidă disputată în Liga I, Timişoara a capitulat în faţa celor de la Sepsi, scor 1-0. Reluarea campionatului nu a fsot de bun augur nici pentru FC Voluntari, echipa pregătită de Claudiu Niculesc a pierdut cu 4-0 disputa cu Poli Iaşi.

Trei din ultimile patru confruntări dintre cele două echipe s-au încheiat cu scorul de 1-0.

Partida  va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport1, de la ora 18, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: acs poli timişoarafc voluntariliga 1,  

viewscnt
Articole similare