Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cel mai tare din judeţ! Alexandru Cicâldău a fost desemnat cel mai bun jucător din Dolj

VIDEO Cel mai tare din judeţ! Alexandru Cicâldău a fost desemnat cel mai bun jucător din Dolj
Comentarii

La Gala Sportului Doljean, Alexandru Cicâldău a primit titlul de cel mai bun jucător din judeţul Dolj.

”E de remarcat şi de felicitat Alex, s-a impus într-adevăr, a avut o performanţă deosebită cu echipa naţională a României la Campionatul European, plus că e un jucător important şi al echipei noastre” a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu.

În vârstă de 22 de ani, Cicâldău joacă la Craiova din 2018, an în care a debutat şi în naţionala României. Cotat la 4 milioane de euro, decarul oltenilor are 64 de meciuri în Bănie, 10 goluri marcate şi 13 pase decisive de gol.

”Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine, mă bucur că sunt aşa de apreciat în acest judeţ. Cu siguranţă mă motivează, nu e primul premiu individual pe care-l primesc, cu siguranţă nu va fi nici ultimul şi cu siguranţă mă motivează şi mai tare. Cred că toţi cei care am fost prezenţi acolo şi ne-am calificat vrem să participăm. Cu siguranţă dacă îmi văd de treaba mea şi o să-mi fac jocul meu, am şanse foarte mari să ies, dar nu acesta e gândul meu. Trebuie să câştige echipa şi după, dacă voi juca bine, voi fi din nou. De 30 de ani nu am mai câştigat cu FCSB, avem o şansă mare să oprim acest record negativ” a declarat şi Alexandru Cicâldău.

 

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăucraiova 

viewscnt
Articole similare