Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai vechi jucător de la FCSB cere o schimbare de strategie pentru a fi luat titlul. Vrea să fie adoptat modelul CFR Cluj

VIDEO | Cel mai vechi jucător de la FCSB cere o schimbare de strategie pentru a fi luat titlul. Vrea să fie adoptat modelul CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Lucian Filip, 28 de ani, este cel mai vechi jucător de la FCSB şi a trecut prin multe momente la echipa patronată de Gigi Becali. A prins atât perioada în care "roş-albaştrii" câştigau trofeu după trofeu, dar şi ultimii patru ani, în care FCSB nu a mai reuşit să câştige titlul. Mijlocaşul a găsit motivul pentru insuccesul echipei sale.

"Am pierdut foarte multe puncte cu echipele mici, cred că ăsta e singurul meu regret de până acum. Probabil din lipsa de concentrare, pentru că în astfel de meciuri nu e vorba de valoare. Am pierdut puncte care acum ne-au costat foarte mult. Jucătorii tineri mereu oscilează, ori joacă foarte bine, ori joacă mai puţin bine, e o chestie destul de greu de gestionat", a spus Filip într-o conferinţă de presă. 

Astfel, el a ajuns la concluzia că pentru a câştiga campionatul în România este nevoie de jucători mai în vârstă, aşa cum a făcut CFR Cluj anul trecut: "Cred că în anii precedenţi, când am câştigat titlul, jucătorii aveau mai multă experienţă"

Lucian Filip este din 2009 la FCSB şi are şapte trofee în palmares, trei dintre ele fiind titlul de campion în Liga 1. 

Afla mai multe despre: lucian filipfcsb 

viewscnt
Articole similare