Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cele mai importante lucruri spuse de Contra azi + imagini de la antrenament

VIDEO | Cele mai importante lucruri spuse de Contra azi + imagini de la antrenament
Comentarii

telekomsport.ro a transmis în direct conferinţa de presă a selecţionerului Cosmin Contra premergătoare meciurilor cu Kazahstan şi Danemarca, din preliminariile CM 2018. Totodată, am avut imagini de la antrenamentul oficial.

ANTRENAMENTUL OFICIAL

CONFERINŢA LUI CONTRA

"Am venit într-un moment greu la echipa naţională. Din păcate, antrenorul dinaintea mea n-a avut rezultate. Am găsit un grup bun. Am implementat nişte idei simple, pe care le-am transmis din inimă. Sper să se vadă o mică schimbare la echipă. N-am discutat cu Christoph Daum, doar cu secundul lui. 

Victor Piţurcă a fost antrenorul pe care l-am avut şi la tineret, şi la naţionala mare. Mi-a inspirat această dorinţă de a lupta şi de a da totul. Este o meserie total diferită. Sunt jucători care vin cu multe meciuri în picioare de la echipele de club. Avem nevoie de prospeţime. Vor fi ceva schimbări. E un vis împlinit, însă, când va începe primul meci, voi redeveni Cosmin Contra.

Soarta a făcut ca debutul meu la echipa naţională să fie pe un stadion unde eu am avut multe rezultate bune. Sunt nişte suporteri extraordinari acolo. Sunt foarte importante aceste două meciuri. Trebuie să fim capi de serie la tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor.

Sunt 54 de jucători pe care îi avem în observaţie, toţi sunt pariurile mele. Cu Săpunaru am avut o discuţie între patru ochi şi a înţeles situaţia. Dacă va juca la fel de bine, va avea poarta deschisă la naţională. Întotdeauna vor exista oameni care nu vor fi mulţumiţi de selecţie- a spus Cosmin Contra

"Este un nou început. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să acţionăm. Avem nevoie de rezultate în ultimele două jocuri pentru a rămâne într-o urnă valorică avantajoasă. Domnul Contra a venit cu mentalitate bună şi cu energie. E important să avem susţinerea publicului. Cred că e important să vină un selecţioner care ştie ce înseamnă echipa naţională a României- a spus Vlad Chiricheş

-----------------------------------------------------------

Reprezentativa României a avut marţi dimineaţa un antrenament pe terenul al doilea al Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia. Selecţionerul a îmbinat exerciţiile fizice cu cele tactice pentru pregătirea celor două partide. 

România - Kazahstan se joacă joi, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în timp ce meciul Danemarca - România este programat duminică, de la ora 19:00, la Copenhaga. Ambele partide vor fi LIVE pe www.telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniakazahstanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare