Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cele mai tare meciuri din fotbalul european sunt la Telekom Sport. Dică: ”Va fi o dublă foarte grea pentru PSG”

VIDEO | Cele mai tare meciuri din fotbalul european sunt la Telekom Sport. Dică: ”Va fi o dublă foarte grea pentru PSG”

Fotbal

Comentarii

Telekom Sport transmite astăzi şi mâine cele mai tari dueluri din fotbalul european. Gică Popescu şi Nicolae Dică au aruncat o privire peste duelurile din această etapă de Champions League şi ne-au oferit un preview al celor mai importante evenimente fotbalistice din această săptămână.

Manchester United - PSG, marţi, ora 22.00, Telekom Sport 1

”O mare pierdere pentru PSG absenţa lui Neymar, care va lipsi mai bine de două luni de zile. Manchester United care a reacţionat pozitiv odată cu schimbarea lui Mourinho, două echipe de tradiţie. Manchester United ceva mai rodată în aceste competiţii europene, PSG o echipă care doreşte de foarte mult timp sau în ultimii ani a spus-o că obiectivul principal este câştigarea Champions League pentru că liga franceză le este la îndemână. A investit şi foarte mulţi bani dar nu întotdeauna investiţiile aduc şi rezultate. Cred că Manchester United are prima şansă”, a spus Gică Popescu.

”Au victorii pe linie de când a venit Solskjaer, echipa arată foarte bine. În afară că au aceste victorii, practică şi un joc frumos. Va fi o dublă foarte grea pentru PSG”, a spus Nicolae Dică.

Ajax - Real Madrid, miercuri, ora 22.00, Telekom Sport 1

Despre duelul dintre Real Madrid şi Ajax: ”Sunt două echipe cu un istoric important în Liga Campionilor, bineînţeles că Real porneşte ca principala favorită, este echipa care a câştigat în uiltimii 3 ani de zile trofeul. Ajax e echipa cu jucători foarte talentaţi, cu jucători care au avut o evoluţie foarte bună anul acesta în această competiţie însă Champions League este o competiţie a experimentaţilor. Este foarte greu, cred, pentru Ajax să meargă mai departe. Cred că favorită în acest duel rămâne Real Madrid. Real Madrid este departe de evoluţia pe care a avut-o în anii anteriori, când a câştigat în fiecare an Liga Campionilor. Are probleme în campionat, este imposibil ca această evoluţie să nu se răsfrângă şi pe evoluţiile din cupele europene, din Champions League. În acest duel rămâne principala favorită pentru că, aşa cum am spus mai devreme, este o competiţie a echipelor cu experienţă. Este foarte greu ca în momentul de faţă, cum arată Ajax, să învingă pe Real Madrid”, a spus Popescu.

”În ultimele jocuri, Real arată bine. Sunt pe un drum bun. În campionat a ajuns pe locul al doilea, în spatele Barcelonei. Au avut şi un început foarte greu de campionat, l-au pierdut pe Ronaldo, au schimbat antrenorul, dar acum arată bine.

Acolo sunt jucători de foarte mare valoare, profesionişti şi Solari cu ce a acumulat el ca jucător, ca antrenor la echipele de juniori şi la echipa a doua a lui Real Madrid, le-a pus în practică şi se pare că sunt pe un drum bun”, a spus Dică.

Tottenham - Dortmund, miercuri, ora 22.00, Telekom Sport 2

”E greu de spus, pentru că sunt două echipe cu valori apropiate. Nu este niciuna dintre cele două pretendentă la câştigarea trofeului, Dortmund cu evoluţie foarte bună în Bundesliga, Tottenham o echipă ca în fiecare an, în primele 5 ale campionatului englez. Un meci de 1, X, 2. O dublă de 1, X, 2, e greu de spus cine va merge mai departe”, a spus Gică Popescu.

Afla mai multe despre: liga campionilorgica popescunicolae dica 

viewscnt
Articole similare