Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Celta Vigo - Real Madrid 2-4. Solari îşi semnează contractul de antrenor principal

 VIDEO | Celta Vigo - Real Madrid 2-4. Solari îşi semnează contractul de antrenor principal

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat pe Estadio Balaidos, partida cu Celta Vigo, scor 4-2. A fost probabil meciul care l-a confirmat pe Santiago Solari în funcţia de antrenor principal la Real Madrid. Toate schimbările efectuate în acest meci de Real Madrid au venit ca urmare ale unor accidentări.

Tehnicianul argentinian şi-a câştigat continuitatea pe Bernabeu după cel de-al patrulea meci câştigat de gruparea blanco sub comanda sa.

Madridul nu a avut meci uşor pe Balaidos, dar a reuşit cumva să şi-l facă. Benzema a avut o prestaţie foarte bună în acest joc şi a făcut diferenţa pentru echipa merengue. Francezul a  deschis scorul în minutul 23, apoi a contribuit decisiv la autogolul lui Cabral. 

Galicienii au marcat prin Hugo Mallo pentru 1-2, dar în ciuda încercărilor echipei gazdă, Realul s-a desprins pe final, în urma unui penalty transformat spectaculos de Sergio Ramos. Nu s-a încheiat aici, pentru că Dani Ceballos a avut un cuvânt de spus. Fotbalistul spaniol a prins un şut senzaţional şi a punctat astfel pentru 4-1. 

În ultimul minut, tânărul Brais a marcat pentru Celta cu ajutorul unei mingi deviate.

Real Madrid reduce distanţa faţă de FC Barcelona, care rămâne lider şi după această etapă, chiar dacă a pierdut acasă cu Betis Sevilla. 


LIVE VIDEO | Celta Vigo - Real Madrid 2-4 (Hugo Mallo 61, Brais 93 / Benzema 23', Cabral 56-aut, Ramos 83-pen, Ceballos 91)


Final

Min 93: Gol Celta Vigo. Brais înscrie pentru gazde după un şut deviat

Min 91: Gol Real Madrid. Ceballos reuşeşte o super execuţie şi închide definitiv meciul

Min 83: Gol Real Madrid. Sergio Ramos transformă printr-o ”scăriţă” lovitura de la 11 metri

Min 61: Gol Celta. Hugo Mallo reduce din handicap pentru gazde

Min 56: Gol Real Madrid. Karim Benzema e din nou protagonist, driblează şi şutează, balonul îl loveşte în cele din urmă pe Cabral şi intră în poartă

Min. 23: Gol Real Madrid. Karim Benzema deschide scorul.

 Min 1: A început meciul

Afla mai multe despre: celta vigo-real madridcelta vigoreal madridlivetelekom sport 

viewscnt
Articole similare