Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ceremonie specială organizată la Sankt Petersburg pentru Wozniacki. Ruşii au "furat" surpriza chinezilor pentru Simona Halep din 2017

VIDEO | Ceremonie specială organizată la Sankt Petersburg pentru Wozniacki. Ruşii au "furat" surpriza chinezilor pentru Simona Halep din 2017

Tenis

Comentarii

Campioana de la Australian Open, Caroline Wozniacki, a ajuns în Rusia, unde va evolua la turneul de la Sankt Petersburg. Daneza a venit împreună şi cu trofeul cucerit săptămâna trecută la Melbourne.

Odată cu victoria de la Australian Open, Caroline Wozniacki a urcat pe primul loc în clasamentul WTA, în detrimentul Simonei Halep. Organizatorii turneului de la Sankt Petersburg au pregătit şi o ceremonie specială pentru noul lider mondial.

"Este o onoare pentru mine să fiu aici. Este un sentiment special să fiu pe locul 1 în lume, am avut o perioadă foarte bună, iar faptul că sărbătoresc totul acum, în Sankt Petersburg, este ceva de neuitat. Sper să joc bine şi să fac un turneu foarte bun aici" , a declarat Caroline Wozniacki.

Jucătoarea daneză este principala favorită a turneului de la Sankt Petersburg, unde va evolua direct în optimile de finală, împotriva rusoaicei Anastasia Potapova, beneficiara unui wild-card, care a învins-o în primul tur pe Tatjana Maia (6-2, 6-4).

La începutul lunii octombrie, în 2017, organizatorii turneului de la Beijing au pregătit şi ei o ceremonie specială pentru Simona Halep. Sportiva noastră devenea atunci lider mondial, după o victorie în semifinalele turneului chinez în faţa Jelenei Ostapenko.

 

Afla mai multe despre: caroline wozniackisimona halepbeijingtenisturneuwta 

viewscnt
Articole similare