Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR a învins-o pe FCSB într-un meci anost, în Gruia. Eliminare controversată dictată de Kovacs. FCSB fără şut pe poartă

VIDEO | CFR a învins-o pe FCSB într-un meci anost, în Gruia. Eliminare controversată dictată de Kovacs. FCSB fără şut pe poartă

FCSB

Comentarii

În derby-ul începutului de an în România, CFR Cluj a învins-o pe FCSB, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius. La FCSB, Planic a fost eliminat.

CFR şi FCSB au rămas din nou datoare cu spectacolul în meciul direct. Prima repriză din Gruia a oferit doar două faze de poartă. Ambele în contul CFR-ului, ambele avându-l în prim plan pe Costache. Tot CFR a condus ostilităţile şi după pauză, iar Djokovic a fost la un pas de un eurogol. Bordeianu i-a testat apoi vigilenţa lui Bălgrădean, dar portarul de la FCSB nu a putut fi învins. Soarta partidei s-a decis în ultimul sfert de oră. Planic a văzut roşu direct pentru un fault în marginea careului. Imediat, CFR a dat lovitura. Vinicius a marcat şi a stabilit scorul final, 1-0. 

FCSB a încheiat meciul fără şut pe spaţiul porţii şi a căzut la opt puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu. Joi, roş-albaştrii au programată restanţa cu Voluntari.


VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Sandomierski, Cestor, Hoban, Păun, Petrila, Rondon, Ţucudean
Antrenor: Dan Petrescu 

FCSB: Bălgrădean - Creţu, I. Cristea, Planic, Momcilovic - Moruţan, Nedelcu, Oaidă - Man, Tănase, Coman
Rezerve: Vlad, Filip, Gnohere, Soiledis, Vînă, Olaru, Ad. Popa
Antrenor. Bogdan Vintilă 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin cinci minute. 

Min. 85: Schimbare şi la FCSB! A ieşit Coman, a intrat Gnohere. 

Min. 83: Ultima schimbare la CFR! A ieşit Costache, a intrat Petrila. 

Min. 79: GOOOL CFR Cluj! Vinicius înscrie printr-o "rachetă" trimisă din afara careului. 

Min. 77: Eliminare la FCSB! Planic primeşte cartonaşul roşu după un fault în marginea careului la Deac. 

Min. 72: O nouă schimbare la CFR! A ieşit Omrani, a intrat Rondon. 

Min. 62: Ocazie CFR! Bordeianu trimite un şut puternic din marginea careului. Bălgrădean a respins în corner. 

Min. 60: Prima schimbare la CFR! A ieşit Itu, accidentat şi a intrat veteranul Hoban. 

Min. 57: CFR Cluj a cerut din nou penalty, în urma unei devieri a lui Planic. 

Schimbare interesantă la FCSB. A ieşit Momcilovic, a intrat Darius Olaru, care astfel debutează într-un meci oficial la FCSB. 

Min. 45: După prima repriză, situaţia este clară în Gruia. CFR Cluj a avut ocaziile mai mari de gol, în timp ce FCSB nu a trimis niciun şut pe poarta lui Arlauskis. 

Min. 33: Ocazie FCSB! Cea mai periculoasă acţiune a oaspeţilor de până acum. Şutul lui Coman a fost respins în corner. 

Min. 28: FCSB a cerut o lovitură liberă în marginea careului. Mingea deviată de Man l-a atins în mână pe Boli, însă Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. 

Min. 22: Ocazie CFR! Burcă, din banda dreapta, trimite o centrare în careu, dar lovitura de cap a lui Costache se duce pe lângă. 

Min. 10: Nicio echipă nu a reuşit să îşi creeze vreo ocazie importantă de gol. Posesia este în avantajul oaspeţilor de la FCSB. 

Min. 6: Djokovic are şansa de a şuta din interiorul careului, însă mingea lovită de el se duce pe lângă poartă, fără să reprezintă o problemă pentru FCSB. 

Min. 3: Cei de la CFR au cerut penalty în urma unei intervenţii a lui Oaidă. 

A început meciul. 

UPDATE | Avem echipele de start la CFR Cluj - FCSB! Surpriză în echipa lui Bogdan Argeş Vintilă: Momcilovic e titular, deşi era dat ca şi plecat în această iarnă. 


Prima etapă din 2020 ne aduce în Liga I cel mai aşteptat derby din acest sezon. Principalele favorite în lupta pentru titlu, CFR Cluj şi FCSB, se întâlnesc, duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

În ultimele două sezoane, CFR Cluj şi FCSB au fost principalele favorite pentru câştigarea campionatului. De fiecare dată, echipa pregătită de Dan Petrescu a avut câştig de cauză în faţa roş-albaştrilor care au rămas fără trofeu câştigat în Liga I de cinci ani, ultimul fiind cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Meciurile directe dintre cele două cluburi au fost de fiecare dată lipste de spectacol. Aşa s-a ajuns ca în ultimele 12 confruntări să nu se marcheze niciodată mai mult de două goluri, iar în toate aceste meciuri scorul favorit a fost de 1-1. Şase meciuri dintre ultimele 12 s-au încheiat cu acest rezultat.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO, duminică, 20:00, pe Telekom Sport 1

În ceea ce priveşte pregătirea de iarnă, ambele s-au antrenat departe de România. CFR Cluj şi FCSB au mers în cantonamente în Spania, unde echipa lui Dan Petrescu a înregistrat două victorii, două înfrângeri şi o remiză. 

Prezentare CFR Cluj:

  • Poziţie în clasament: 1 (44 de puncte)
  • Antrenor: Dan Petrescu
  • Jucători veniţi: Denis Ciobotariu (Dinamo, 150.000 E), Alexandru Chipciu (Anderlecht, liber de contract), Cristian Paleoca (Sticla Arieşul Turda)
  • Jucători plecaţi: Andrei Mureşan (U Cluj, gratis), Răzvan Horj (Academica Clinceni, gratis), Alexandru Paşcanu (FC Voluntari, împrumut), Emmanuel Culio (Quilmes, gratis), Rareş Ispas (CSM Reşiţa, împrumut), Cosmin Vâtcă (contract reziliat), Andrei Peteleu (contract reziliat), Mihai Butean (Gaz Metan, împrumut), Sebastian Mailat (U Cluj, gratis)

De partea cealaltă, FCSB a pierdut un singur meci, scor 0-1, în faţa elveţienilor de la FC Basel, a remizat cu Lokomotiv Moscova, scor 3-3, şi s-a impus în alte două partide de pregătire din Spania, cu Karlsruher şi cu Jeonbuk.

Prezentare FCSB:

  • Poziţie în clasament: 3 (39 de puncte)
  • Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă
  • Jucători veniţi: Darius Olaru (Gaz Metan, 600.000 E), George Miron (Botoşani, gratis – vine în play-off), Andrei Tănasă (Poli Iaşi, 100.000 E), Cristian Dumitru (Academica Clinceni, întors din împrumut)
  • Jucători plecaţi: Lukasz Gikiewicz (Al-Faisaly, gratis), Thierry Moutinho (Cordoba, gratis), Ioan Hora (Gaz Metan, gratis), Juvhel Tsoumou (liber de contract), Claudiu Belu (FC Voluntari, împrumut), Bozhidar Chorbadzhiyski (TSKA Sofia, reziliat împrumutul)

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare