Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj a învins-o clar pe FC Botoşani, cu 4-1, şi rămâne lider în Liga l. Pentru ardeleni urmează "Examenul Final" de la Praga

VIDEO | CFR Cluj a învins-o clar pe FC Botoşani, cu 4-1, şi rămâne lider în Liga l. Pentru ardeleni urmează "Examenul Final" de la Praga

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit un meci foarte bun, în această seară, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoşani. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 4-1 şi a urca pe prima poziţie a Ligii l, cu 17 puncte, fiind neînvinsă.

CFR Cluj şi-a respectat statul de campioană naţională şi i-a admistrat formaţiei lui Marius Croitoru, FC Botoşani, o înfrângere usturătoare, scor 4-1. Chiar dacă începutul de joc a aparţinut oaspeţilor, treptat CFR-ul a pus stăpânire pe joc şi a dat frâu liber pragmatismului. A marcat rapid, iar ocaziile au curs firesc. FC Botoşani a riscat mai mult, a lăsat spaţii, iar o echipă precum CFR nu iartă de două ori în aceeaşi săptămână (penalty-ul ratat cu Slavia Praga). În urma acestui succes, CFR Cluj este lider în Liga l, cu 17 puncte, cu două mai multe decât revelaţia începutului de sezon Poli Iaşi. De partea cealaltă, FC Botoşani este pe locul 6, cu 10 puncte.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Slavia Praga, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, programat miercuri, 28 august, de la ora 22. În tur, la Cluj, scorul a fost 1-0 pentru cehi. Francezul Bilel Omrani a ratat un penalty pentru CFR Cluj, în a doua repriză.

 

Min. 80: GOOOLLL FC Botoşani!!! Tânărul Alexandru George Cîmpanu, de 18 ani, a înscris în poarta goală, după ocazia ratată de Cătălin Golofca.

Min. 73: GOOOLLL CFR CLUJ!!! Ciprian Deac marchează din lovitură de la 11 metri.

Pauză în Gruia !

Min. 37. GOOOLLL CFR CLUJ!!! Alexandru Păun împinge balonul în poarta goală, din pasa lui Ciprian Deac, la capătul unei acţiuni colective de toată frumuseţea.

Min. 28: Minutul şi ocazia pentru CFR. Şutul lui Mario Carmora, din 20 de metri, a trecut la o palmă de stâlpul din stânga porţii apărate de Hankic.

Min. 27: Ocazie mare pentru CFR Cluj. Valentin Costache pătrunde în flancul stâng, însă nu reuşeste să nimereasca poarta.

Min. 25: GOOOLLL CFR CLUJ!!! Ciprian Deac marchează cu un şut superb din lovitură liberă, pe colţul portarului. Campioana are 2-0.

Min. 19:  GOOOLLL CFR CLUJ!!! Francezul Michael Pereira a prins un trasor cu interiorul piciorului drept, la colţul lung, fără vreo şansă pentru portarul oaspeţilor.

Min. 14: Prima acţiune ofensivă mai legată pentru CFR Cluj. Şutul lui Camora a trecut mult pe lângă poarta lui Hankic.

Min. 9: Acelaşi Cătălin Golofca îl pune la grea încercare pe portarul celor de la CFR Cluj. 

Min. 6: Ocazie pentru FC Botoşani. Cătălin Golofca trage, însă Arlauskis respine in extremis în corner.

Echipele de start:


CFR: Arlauskis - Peteleu, Burcă, Mureşan, Camora - Hoban, Itu, Păun- Deac, Costache, Pereira
Botoşani: Hankic - Haruţ, Miron, Chindriş, Holzmann-Rodriguez, Papa - Ongenda, Golofca, Ofosu - Andronic

Partida CFR Cluj - FC Botoşani se vede la Telekom Sport de la ora 21:00. 

Afla mai multe despre: cfr clujfc botoşani 

viewscnt
Articole similare