Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj, egal norocos la Mediaş! Ocazii imense pentru Gaz Metan. Fernandez a făcut minuni în poartă

VIDEO | CFR Cluj, egal norocos la Mediaş! Ocazii imense pentru Gaz Metan. Fernandez a făcut minuni în poartă

Fotbal intern

Comentarii

Cu gândul mai mult la returul cu Dudelange, CFR Cluj a băgat rezervele la Mediaş. Gazul a fost echipa care a controlat jocul, dar trupa lui Teja s-a lovit de intervenţiile fabuloase ale lui Jesus Fernandez, noul portar al campioanei.

Toni Conceicao şi-a menajat titularii pentru meciul cu Dudelange, din Europa League, iar asta putea s-o coste pe CFR Cluj. La Mediaş, gazdele au ratat ocazii incredibile.

Chamed putea deschide scorul încă din minutul trei, dar şutul său din apropiere n-a prins poarta, pentru ca, mai apoi, Jesus Fernandez să facă minuni între buturi. Caiado şi Fortes au avut şansa golului, însă portarul clujenilor a prins o zi mare.

Goalkeeperul în vârstă de 30 de ani a apărat tot, iar CFR se poate considera norocoasă după remiza obţinută la Mediaş. Din minutul 71, Gazul a evoluat în inferioritate numerică, Buşu fiind eliminat de Colţescu pentru cumul de galbene.

LIVE VIDEO Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Buşu - Fofana, Coimbra - Olaru, Chamed, Caiado - Carlos Fortes.
Rezerve: D. Cristea - Romeo, Pop, Ely Fernandes, Buziuc, Trif, Stancu.
Antrenor: Mihai Teja.

CFR: Fernandez - Peteleu, Lang, Mureşan, Andrei Radu - Bordeianu, Males, Ioniţă - De Luca, Tambe, Costache.
Rezerve: Rus, Hoban, Pârv, Ganea, Mailat, Baptista, Omrani.
Antrenor: Toni Conceicao.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 71: ROŞU PENTRU MEDIAŞ! Buşu vede al doilea galben şi este eliminat.

Min. 70: Julio Baptista a debutat la CFR Cluj.

Min. 63: OCAZIE PENTRU MEDIAŞ! Lovitura de cap a lui Fortes este scoasă senzaţional de Fernandez.

Min. 45: Ratare absolut incredibilă pentru Caiado! Fernandez scoate excelent, iar apoi Caiado trimite în bară din câţiva metri.

Min. 41: Şutul lui Caiado îl prinde la post pe Fernandez. Portarul CFR-ului reţine în doi timpi.

Min. 27: Ioniţă are prima şansă notabilă pentru CFR.

Min. 15: Mediaşul controlează partida, dar gazdele nu s-au mai apropiat periculos de poarta lui Fernandez.

Min. 3: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU MEDIEŞENI! Chamed trimite pe lângă poartă, dintr-o situaţie excelentă.

Min. 1: A început meciul


UPDATE: Avem echipele de start. Toni Conceicao odihneşte titulari şi trimite în teren o echipă formată aproape în totalitate din rezerve. Doi jucători debutează în această după-amiază la echipa ardeleană. Este vorba despre portarul Fernandez şi Andrei Radu, în timp ce Julio Baptista ia loc pe banca de rezerve.

Campioana din sezonul trecut al Ligii I vine după o înfrângere greu de digerat în playoff-ul Europa League. A fost învinsă de luxemburghezii de la Dudelange cu scorul de 2-0 şi calificarea în grupe este acum în pericol. E de aşteptat deci ca antrenorul Antonio Conceicao să îşi menajeze o parte dintre jucători împotriva lui Gaz Metan, pentru a-i avea disponibili în returul de peste o săptămână. Clujenii au acuzat de altfel programul foarte încărcat. Campioana a disputat până acum 11 meciuri în noul sezon.

LIVE VIDEO Gaz Metan - CFR Cluj Telekom Sport 1

Eşecul din Luxemburg a însemnat prima înfrângere pentru echipa din Gruia sub comanda lui Toni Conceicao. Portughezul îşi începuse mandatul cu două remize, 0-0 cu Dunărea Călăraşi în campionat, respectiv 1-1 cu Malmo, în manşa a doua din turul al doilea preliminar UEFA Champions League. Au urmat apoi cinci victorii, două în cupele europene şi trei în campionat. În turul al treilea din UEFA Europa League au trecut de Alashkert cu scorul general de 5-0, iar în campionat le-au învins pe Concordia Chiajna (2-1), pe FC Voluntari (2-1) şi pe Dinamo (3-1). Astfel, cu nouă puncte câştigate în ultimele trei etape, CFR s-a instalat pe prima poziţie în Liga I.

Afla mai multe despre: gaz metancfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare