Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj este pentru a treia oară consecutiv campioana României! A "răpus" U Craiova, chiar pe "Ion Oblemenco"

 VIDEO | CFR Cluj este pentru a treia oară consecutiv campioana României! A "răpus" U Craiova, chiar pe "Ion Oblemenco"galerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj se impune în Oltenia, cu 3-1, şi cucereşte al treilea titlu consecutiv. Golurile lui Vincius, Boli şi Deac au adus al 6-lea titlu din istoria grupării din Gruia.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).

1-0: Nistor a deschis scorul cu un şut din afara careului

1-1: Vinicius a egalat cu o lovitură cu capul, după un corner

1-2: Boli a înscris cu o lovitură cu capul din şapte metri, după o centrare a lui Deac de pe dreapta.

1-3: Deac a transformat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Cosic la Vinicius.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 1-3 (Nistor 10/ Vinicius 36, Boli 56, Deac 77)


Min. 90+4: Final de meci pe "Ion Oblemenco"! CFR Cluj este campioana României pentru a treia oară consecutiv.

Min. 90: Meciul va fi prelungit cu patru minute!

Min. 84: Şansă bună de a reduce din handicap pentru Craiova, însă Koljic nu nimereşte spaţiul porţii.

Min. 77: GOOOLLLL CFR CLUJ! Lovitură de la 11 metri executată perfect de Ciprian Deac.

Min. 76: Penalty pentru CFR Cluj! Cosic îl faultează în careu pe Vinicius!

Min. 75: Dublă schimbare la Craiova! Intră Baiaram şi Ivanov, au ieşit Mihăilă şi Ivan!

Min 74: Centrare bună a lui Vătăjelu în gura porţii, reţinută foarte bine de Arlauskis.

Min. 71: Pauză de hidratare!

Min. 65: Dublă schimbare la CFR Cluj! Intră Hoban în locul lui Rondon şi Costache în locul lui Itu.

Min. 63: Şut puternic al lui Mihai Bordeianu, reţinut cu siguranţă de Pigliacelli.

Min. 59: Schimbare la Craiova! Intră Ivan în locul lui Bărbuţ.

Min. 56: GOOOLLL CFR Cluj! Kevin Boli duce în avantaj formaţia din Gruia, printr-o lovitură de cap foarte bună, după un marcaj inexistent al apărării Craiovei.

Min. 54: Ocazie bună pentru CFR Cluj! Şutul lui Alexandru Chipciu este prins cu greu de Pigliacelli.

Min. 45: S-a reluat meciul pe "Ion Oblemenco"! 

Pauză la Craiova!

Min. 45+3: Şansă mare de gol pentru CFR Cluj! Şutul lui Rondon din cădere, din doar câţiva metri, este respins fantastic de Pigliacelli. 

Min. 44: Din nou aproape de gol oltenii! Şutul lui Bărbuţ a fost scos de pe linia porţii de Vinicius.

Min. 40: CFR cere pentru a doua oară penalty! De data aceasta la un presupus henţ intenţionat al lui Vătăjelu!

Min. 39: Ocazie mare de gol pentru CFR Cluj, născută dintr-o precipitare a tânărului Vlădoiu. Acesta a fost aproape să degajează mingea în propria poartă.

Min. 38: Aproape de gol Craiova! Dan Nistor a tras cu şpiţul, din unghi închis şi cu marcaj, însă mingea a trecut foarte aproape de stâlpul din stânga al lui Arlauskis.

Min. 36: GOOOLLL CFR CLUJ! Vinicius egalează după o lovitură de cap perfectă, de lângă Acka. Mingea a fost plasată lângă butul drept al porţii lui Pigliacelli.

Min. 29: O primă ocazie pentru CFR Cluj! Omrani are o şansă bună, însă şutul acestuia trece mult pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 24: Pauză de hidratare!

Min. 20: Ardelenii au cerut penalty la un duel dintre Vlădoiu şi Omrani!

Min. 13: Ocazie pentru Craiova! Şutul lui Mihăilă, fără preluare, trece peste poarta lui Arlauskis.

Min. 10: GOOOLLL U CRAIOVA!!! Dan Nistor prinde un trasor de zile mari, de la 20 de metri, fără şanse pentru Gedrius Arlauskis!

Min 8: Schimbare la CFR Cluj! Iese Andrei Joca, intră Alexandru Chipciu.

Min. 1:  A început partida din Bănie!


Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Koljic, Mihăilă
  • Rezerve: L. Popescu, Mitran, Bălaşa, Ivanov, Qaka, A. ivan, Gustavo, Baiaram, L. Niţu.
  • CFR Cluj: Arlauskis - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Omrani, Rondon, Joca
  • Rezerve: I. Rus, Cestor, Susic, Hoban, L. Aurelio, Chipciu, M. pereira, Petrila, V. Costache

Min. 1 A început partida din Bănie, iar de la staţiile de amplificare se aud suporterii gazdelor. 

UPDATE 19:57 Primele reacţii din ambele tabere înainte de finala campionatului. Cristiano Bergodi în faţa meciului carierei

UPDATE 19:47 FOTO | Imagine GENIALĂ pe stadionul Ion Oblemenco în ziua finalei campionatului cu CFR Cluj. Ce a apărut pe stadion

UPDATE 19:40 Urmărim împreună reacţii înainte de finala campionatului. Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă, Ioan Andone şi Cosmin Băleanu este acum LIVE pe Telekom Sport 1 


UPDATE 19:30 | U Craiova, fără căpitan în meciul decisiv cu CFR Cluj. Suspendat pentru meciul cu Astra, sancţiunea s-a mutat pentru meciul cu CFR Cluj.

UPDATE 18:29 |  Titlul Ligii 1 se poate decide la lovituri de departajare! Prima reacţie a lui Burleanu: "Nu am discutat cu CFR Cluj şi U Craiova". Care au fost cele cinci variante pentru "finala" din Oltenia

UPDATE 18:20 | De ce Astra nu a pierdut la ”masa verde” partida contra Craiovei? Răzvan Burleanu a explicat totul într-o conferinţă de presă

UPDATE 17:52FRF vrea să schimbe sistemul competiţional al Ligii 1. UPDATE | Mingea este acum la LPF. Cum ar urma să arate campionatul intern

UPDATE 17:48 | "Finala" din Liga 1, dintre U Craiova şi CFR Cluj, va avea parte de un format inedit pentru un meci de campionat. CeX-ul FRF, care s-a reunit luni, a hotărât ca meciul să meargă până în prelungiri şi lovituri de departajare, în caz de egalitate, după 90 de minute.


UPDATE 10:30 | Universitatea Craiova a pregătit un program special de meci. "Dragi bunici, iubiţi părinţi, aţi trăit bucuria aşa cum trebuie şi ne-aţi transmis-o şi nouă. Acum, a venit vremea noastră s-o trăim!" , a fost mesajul postat de olteni.

 Dragi bunici, iubiţi părinţi, aţi trăit bucuria aşa cum trebuie şi ne-aţi transmis-o şi nouă. Acum, a venit vremea...

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 3 august 2020

UPDATE 09:15 | Oltenii aşteaptă şi ei marele meci din această seară şi, evident, marele titlu, după o pauză de 29 de ani.

1, 2, 3... 29 de ani. Astăzi luptăm împreună pentru al nostru VI5. Tu de unde încurajezi Ştiinţa? #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 2 august 2020

UPDATE 08:30 | CFR Cluj a început activitatea pe reţelele de socializare încă de la primele ore ale zilei. Ardelenii au postat o fotografie şi le-au reamintit fanilor că astăzi va fi finala pentru titlu cu Universitatea Craiova.

U Craiova - CFR Cluj, astăzi, ora 20:30, la Telekom Sport 1

UPDATE | Gică Craioveanu le-a transmis un mesaj special jucătorilor lui Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu CFR Cluj: "M-am întors acasă special pentru acest meci, un meci în care mi-am pus, încă de la începutul campionatului, cele mai mari speranţe. Am venit la meciul cu FCSB, am reuşit să câştigăm, am venit acum din nou, sper să câştigăm din nou. Chiar am avut o dispută cu băiatul meu, Alexandru. El face în ziua meciului 19 ani, dar mi-a zis că dacă nu merg la acest meci, mă dă afară din casă. Este un motiv de orgoliu să fiu alături de băieţi şi sper că împreună să-i împingem de la spate şi să fim campioni".

 "Grande" este alături de noi! #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 2 august 2020

U Craiova - CFR Cluj, arbitrul finalei pentru titlu din Liga I

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, care se va disputa luni seară, de la ora 20:30, în etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii I.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă va fi Radu Petrescu.

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj va fi transmisă, în direct, de Telekom Sport 1. Cele mai importante faze pot fi urmărite live video pe site-ul TelekomSport.ro.

Clujenii se află pe primul loc cu 46 de puncte, fiind urmaţi de olteni, care au adunat până acum 44. Ce-i drept, Craiova are un meci mai puţin de disputat, respectiv deplasarea amânată de la Giurgiu, de pe terenul Astrei.

Oltenii pot câştiga, aşadar, campionatul şi dacă fac doar un egal cu CFR Cluj, atât timp cât vor învinge în faţa Astrei Giurgiu.

Afla mai multe despre: cfr clujuniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare