Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - FC Hermannstadt 1-0. O fază fixă salvează formaţia lui Dan Petrescu! Sibienii au ratat egalarea în prelungiri

VIDEO | CFR Cluj - FC Hermannstadt 1-0. O fază fixă salvează formaţia lui Dan Petrescu! Sibienii au ratat egalarea în prelungiri

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins FC Hermannstadt, scor 1-0. Fundaşul Paolo Vinicius a marcat singurul gol al meciului, după un corner

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

CFR Cluj a învins dar nu a convins. Campioana României a obţinut 3 puncte cu Hermannstadt însă fotbalul arătat de elevii lui Dan Petrescu a tern şi lipsit de consistenţă. Prima repriză nu a avut istoric, iar fazele de poartă au fost aproape inexistente.

La reluare fotbalul a părut că îşi cere drepturile. Vincius şi-a salvat din nou echipa în minutul 66 când s-a înălţat perfect în careu şi a stabilit avantajul pe tabelă. S-a terminat 1-0, iar pentru Hermannstadt este primul eşec cu Ruben Albes pe banca tehnică în acest sezon.

LIVE VIDEO | CFR - FC Hermannstadt 1-0 (Paolo Vinicius 66)

Echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Cestor, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Rondon, Debeljuh, Costache
Rezerve: Sandomierski, Ciobotariu, Burcă, Hoban, Petrila, Păun, Pereira, Omrani, Vojtus
Antrenor: Dan Petrescu

Hermannstadt: Figueiredo – Belu, Diarrasouba, Stoica, Opruţ – Pires, Dâlbea – P.Petrescu, Sîntean, Joalisson – Ad. Bălan
Rezerve: Pop, Caiado, Vodă, Buzan, Karanovic, Dumitru, Scarlatache, Mustivar, Fortes Moreira
Antrenor: Ruben Albes


Min 92. Ocazie uriaşă pentru Fortes! Hermannstadt a trecut pe lângă egalare!


Min 79. Vinicius, aproape de dublă! Reluarea sa cu capul nu are acelaşi efect ca în minutul 66


Min 72. Ocazie CFR! Alexandru Păun putea majora imediat avantajul formaţiei sale


Min 66. GOL CFR! Corner pentru echipa gazdă, iar Vinicius, fără marcaj, reia cu capul în poarta lui Figueiredo! 1-0 pentru campioana României


Min 56. A doua schimbare la CFR. Petrila intră în locul lui Costache


Min 51. FC Hermanstadt încearcă să ameninţe poarta CFR-ului, dar Joalisson este departe de ţintă cu şutul său


Min 46. Dan Petrescu l-a trimis în teren pe Paun în locul lui Itu


Pauză în Gruia


Min 30. Ne apropiem de pauză, iar CFR nu are încă ocazii importante la poarta lui Figueiredo


Min 25. Şut al lui Djokovic, primul ceva mai periculos către poarta sibienilor


Min 22. CFR caută din nou punctul cu var. De această dată campioana solicită penalty la o acţiune a lui Cestor


FC Hermannstadt stă foarte bine in teren. CFR pare să aibă probleme în a desface formaţia oaspete. Calitatea superioară a CFR-ului ar putea face diferenţa, dar meciul nu se anunţă uşor


Min 2. CFR Cluj cere penalty la o acţiune a lui Costache


Min 1. Start de meci în Gruia


Dan Petrescu a cerut transferuri înainte de meci

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a cerut public, în cadrul unei conferinţe de presă, noi transferuri la echipa sa. Totodată, tehnicianul a vorbit şi despre următoarea partidă de campionat, cu FC Hermannstadt.

Antrenorul campioanei a dezminţit zvonurile că s-ar fi certat cu conducerea echipei pe care o antrenează, însă a recunoscut că mai are nevoie de alţi doi jucători şi a cerut să se facă transferuri. Petrescu consideră că echipa este descoperită după plecarea lui Boli în Turcia.

"Dacă zic că e nevoie de jucători, asta înseamnă că m-am certat? Eu cu conducerea colaborez mereu şi le spun, dacă spun la presă, înseamnă că m-am certat. Toţi antrenorii buni din lumea asta vor să îmbunătăţească lotul şi din categoria asta face parte şi Dan Petrescu, vrea mereu ca lotul să fie mai bun şi normal că cer mereu jucători dacă pleacă jucători, dacă pleacă 5, să vină 5, pleacă 7, să vină 7.

E normal că suntem puţin descoperiţi cu plecarea lui Boli în apărare, aş vrea doi jucători pe post, ar trebui un jucător în apărare şi poate un alt jucător. Dacă nu, jucăm cu ce avem şi scoatem maximum cu lotul acesta".

Următorul meci pentru CFR Cluj este duminică, de la ora 21:30, împotriva lui Hermannstadt. Petrescu şi-a avertizat jucătorii înaintea partidei care se vede pe Telekom Sport 1. 

 

 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare