Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 2-0. Deac, din penalty, şi Costache au înscris pentru campioana României. Copiii lui Petrea, nicio şansă în faţa bărbaţilor lui Iordănescu

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 2-0. Deac, din penalty, şi Costache au înscris pentru campioana României. Copiii lui Petrea, nicio şansă în faţa bărbaţilor lui Iordănescu

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a câştigat, duminică, scor 2-0, meciul jucat împotriva FCSB, în Gruia. Deac, din penalty în minutul 35, şi Costache, în minutul 73, au înscris.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FCSB 2-0 (Deac 35-pen, Costache 73) | Telekom Sport 1


REZUMAT:


Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Soares, Djokovic - Joca, Rondon, Costache

Rezerve: Sandomierski - Manea, Latovlevici, Hoban, Itu, Pereira, Chipciu, Păun, Vojtus
FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Briceag - Vînă, Ov. Popescu, Olaru - Moruţan, Man, Oct. Popescu
Rezerve: Straton - Simion, Coman, Buziuc, Dumitru, Perianu, Oaidă, Pantea, Cană

Min. 90+5 - Final de meci. Victorie pentru CFR Cluj!


Min. 73 - GOOOOOOOOLLLL CFR CLUJ! Costache înscrie şi face 2-0. Atacantul CFR-ului a profitat de o pasă greşită dată de un fotbalist al FCSB, dintre doi adversari intră în careu şi înscrie pentru 2-0, cu un şut pe lângă Vlad.


Min. 66 - Ocazie FCSB! Florinel Coman trage violent din lovitură, Bălgrădean scoate de la vinclu!


Min. 59 - Ocazie FCSB. Dennis Man trage în bară din marginea careului!


Min. 56 - Ocazie FCSB. Iulian Cristea reia cu capul din careu, în urma unui corner, dar mingea trece pe lângă poarta CFR-ului.


Min. 55 - Ocazie FCSB. Florinel Coman trage, dar Bălgrădean se întinde şi respinge în corner.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 37 - Ocazie FCSB! Olaru reia din foarfecă, din mijlocul careului, după o centrare din dreapta, pe lângă poarta lui Bălgrădean.


Min. 35 - GOOOOOLLLLLL CFR CLUJ! Ciprian Deac deschide scorul în derby-ul cu FCSB, din penalty!


Min. 34 - Penalty pentru CFR Cluj! Miron îl loveşte pe Rondon cu cotul în cap, arbitrul Kovacs dă lovitură de la 11 metri.


Min. 28 - Ocazie FCSB. Olimpiu Moruţan trage mult peste poarta lui Bălgrădean, din lovitură liberă!


Min. 21 - Ocazie CFR Cluj. Chipciu trimite din dreapta în careu, după ce l-a luat unu la unu pe Briceag, însă şutul lui Vojtus trece peste poartă.


Min. 14 - Ocazie CFR. Chipciu trage peste poartă, după un corner executat scurt şi o combinaţie în marginea careului cu Costache.


Min. 2 - Henţ în careu. La o lovitură liberă executată de Moruţan, după o minge trimisă în careu, Camora a atins mingea cu mâna, balonul căzându-i pe mână, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.


Min. 1 - A început meciul din Gruia.


19:43 - Avem echipele de start!


Conform informaţiilor oferite de Fanatik.ro, Florin Tănase  nu a putut fi recuperat după ce s-a reaccidentat în ultima rundă, cu UTA Arad, iar locul său în "primul 11" va fi luat de Ovidiu Popescu.

Se pare că Florin Tănase nu a mai făcut deplasarea la Cluj, rămânând la Bucureşti. În urma controalelor amănunţite la care a fost supus, medicii au decis că problemele sale musculare nu au dispărut, iar totul se poate agrava dacă jucătorul va fi iar forţat, cum s-a întâmplat în partida cu UTA Arad.

Florin Tănase s-a antrenat separat vineri şi sâmbătă. Cel mai probabil, mijlocaşul ofensiv a fost protejat pentru a fi apt la partida cu Universitatea Craiova, programată vineri, 18 decembrie.

Locul lui Florin Tănase va fi luat de Octavian Popescu, un mijlocaş la închidere şi, cel mai probabil, Darius Olaru sau Olimpiu Moruţan vor primi sarcini mai ofensive decât în ultimele partide.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare