Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj, la un pas de un transfer de senzaţie! Dan Petrescu vrea să readucă un fost campion. Singura condiţie

VIDEO | CFR Cluj, la un pas de un transfer de senzaţie! Dan Petrescu vrea să readucă un fost campion. Singura condiţie

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru "dubla" din play-off-ul UEFA Champions League cu Slavia Praga şi în acest sens Dan Petrescu ar putea beneficia de un nou transfer, după ce campioana României şi-a asigurat serviciile lui Lacina Traore, un alt fotbalist cu trecut în Gruia.

La conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, în direct sâmbătă, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1, Dan Petrescu a vorbit despre un posibil transfer la campioana României. Întrebat despre situaţia lui Cristian Manea, tehnicianul din Gruia şi-a manifestat dorinţa de a îl readuce la echipă. 

"Nu ştiu care e situaţia lui. Ultima oară a fost la noi. Dacă ar fi liber de contract, îţi dai seama, un jucător ca Manea ne-ar interesa", a declarat Petrescu. 

Manea, în vârstă de 22 de ani, a jucat la CFR Cluj în ultimele două sezoane, perioadă în care a câştigat două titluri de campion. În total, 79 de meciuri a bifat Manea în tricoul campioanei, în care a reuşit să înscrie şi un gol. 

După ce i-a expirat împrumutul de la CFR, fundaşul dreapta s-a întors la Apollon Limassol. El este cotat la 4 milioane de euro, în urma unei prestaţii foarte bune la Campionatul European U21. 

Afla mai multe despre: cristi maneadan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare