Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj nu arde gazul de pomană! Campioana a învins echipa lui Iordănescu şi îşi menţine locul de lider

VIDEO | CFR Cluj nu arde gazul de pomană! Campioana a învins echipa lui Iordănescu şi îşi menţine locul de lider

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Gaz Metan Mediaş, de pe teren propriu. Partida a contat pentru etapa cu numărul 11 din Liga 1.

Campioana câştigă la scor şi fără Dan Petrescu pe bancă. CFR s-au impus cu 3-0 în derby-ul Ardealului, cu Gaz Metan. Clujenii au deschis scorul după 20 de minute prin Vinicius şi şi-au dublat avantajul chiar înainte de pauză, tot în urma unei faze fixe. 

Gaz Metan a fost periculoasă doar în debutul părţii secunde. Buş a avut şansa de a reduce din diferenţă. Omrani a stabilit scorul final. CFR Cluj - Gaz Metan s-a terminat 3-0, iar campioana rămâne lider, cu 24 de puncte, după 11 etape. 


VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan 2-0

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Păun - Deac, Traore, Costache
Rezerve: Rus, Susic, Paşcanu, Culio, Golofca, Pereira, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu 

Gaz Metan: Pleşca - Pleaşcă, Larie, M. Constantin, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Ely Fernandes, S. Buş, Dumitru Cardoso
Rezerve: Ricardo Batista, Costea, Trif, Roşu, Chamed, Drăghici, Romeo
Antrenor: Edward Iordănescu 

Min. 57: GOOOL CFR! Omrani a înscris pentru campioana României!

Min. 50: Ocazie Gaz Metan! Şansă monumentală a lui Sergiu Buş. Pleaşcă a livrat o centrare foarte bună, dar atacantul a trimis ca capul pe lângă. 

Min. 42: GOOOL CFR Cluj! Deac a centrat perfect, iar Boli, celălalt fundaş central al campioanei, a trimis balonul în poartă. 

Min. 36: Ocazie Gaz Metan! Ely Fernandes a executat o lovitură liberă, dar şutul său s-a oprit în zid. 

Min. 28: Ocazie CFR! Păun i-a poziţionat mingea lui Hoban pentru şut, dar experimentatul mijlocaş a luftat. 

Min. 20: GOOOL CFR Cluj! Vinicius înscrie cu o lovitură de cap în poarta celor de la Gaz Metan. 

A început meciul. 


Agitaţie şi suspans la Mediaş, acolo unde după eliminarea de Cupa României şi înainte de duelul contra campioanei CFR Cluj, Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Mediaş. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a declarat pentru site-ul Gazişti.ro că va solicita conducerii clubului rezilierea contractului: ”Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele” a declarat Iordănescu Jr pentru sursa citată. ”Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să ii anunţ că să dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională” a mai spus Iordănescu Junior.

Momentan, Iordănescu va sta pe bancă în duelul contra campioanei României, iar clujenii nu îl cred că vrea să plece de la Mediaş: ” Probabil este o strategie din partea lui Edi, nu ştiu” a subliniat Alin Minteuan, antrenorul secund al lui Dan Petrescu. Acesta se aşteaptă la un duel greu împotriva medieşenilor: ” Întotdeauna am avut probleme cu Gaz Metan Mediaş în momentul în care am jucat împotriva lor, indiferent  unde s-a petrecut acest joc. Ei vor veni foarte montaţi, mai ales că au ieşit şi ei din Cupa României, vor să îşi spele aşa un pic din ruşine şi vor încerca să abordeze meciul cu maximă seriozitate” a subliniat Minteuan.

La CFR va reveni şi golgheterul Adrian Păun, iar secundul lui Petrescu a confirmat deja că toată lumea este aptă pentru duelul cu Gaz Metan: ”Da, toată lumea e aptă pentru acest meci, deci vom aborda partida la 100%”

CFR Cluj nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon şi doar remiza din prima rundă cu Poli Iaşi strică palmaresul perfect al clujenilor pe teren propriu. Pe de altă parte, Gazul a pierdut doar deplasarea de la Viitorul Constanţa, câştigând două meciuri pe teren străin în noua stagiune.

  • LIVE VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş duminică, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Formaţia lui Iordănescu nu se ascunde în partidele jucate ”afară”. A marcat de 7 ori în 4 meciuri şi a încasat 5 goluri, patru dintre ele, chiar de la Viitorul. CFR Cluj însă primeşte foarte greu gol pe teren propriu. Campioana are doar două goluri încasate acasă şi nu mai puţin de 14 marcate. La ultimul meci direct disputat la Cluj, CFR a remizat cu Gaz Metan scor 2-2. Nici în 2017 nu a reuşit CFR să câştige, terminând la egalitate, 0-0 cu Gaz Metan

Campionii au ratat calificarea în optimile Cupei României la mijlocul săptămânii, după ce au fost eliminaţi de FC Botoşani. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a analizat cazul FC Botoşani - CFR Cluj din şaisprezecimile Cupei României. Teoretic, moldovenii ar fi încălcat regulamentul ROAF, dar au scăpat acum doar cu o amendă. CFR Cluj ar fi dorit victoria la ”masa verde”, dar Comisia de Disciplină a decis astăzi ca FC Botoşani să fie amendată cu 6.000 de euro (echivalentul a 30.000 de lei). Rezultatul înregistrat în teren a rămas neschimbat

Afla mai multe despre: cfr clujgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare