Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj remizează cu Gaz Metan. Medieşenii puteau da lovitura pe final

VIDEO | CFR Cluj remizează cu Gaz Metan. Medieşenii puteau da lovitura pe final

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a obţinut doar un egal, pe teren propriu, cu Gaz Metan, scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan 0-0

Meci lipsit de spectaculozitate la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. CFR-ul a controlat partida, dar n-au reuşit să ajungă periculos la poarta medieşenilor decât în două rânduri. O dată în prima repriză prin Păun, iar a doua oară, în minutul 55, prin şutul lui Urko.

Gaz Metan putea da lovitura pe final când Popovici a scăpat spre poarta lui Arlauskis, dar a şutat slab.

FINAL

Min 90+1: De Vriese îl faultează pe Balde şi primeşte cartonaşul galben

Min 88: Alexandru Greab vede cartonaşul galben.

Min 81: Ocazie pentru CFR! Şutul puternic al lui Djokovic, din lovitură liberă.

Min 58: Alexandru Buziuc primeşte primul cartonaş galben al partidei.

Min 55: Fază frumoasă creată de CFR Cluj! Marius Constantin respinge greşit o minge din interiorul careului, Djokovici pune mingea jos, iar Urko preia cu stângul şi şutează periculos cu dreptul spre poarta medieşenilor.

Min 49: CFR Cluj începe repriza secundă în atac.

PAUZĂ

Min 28: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun şutează puternic din marginea careului de 16 metri, dar mingea loveşte bara porţii lui Greab.

Min 20: În fiecare din ultimele trei partide ale celor două echipe s-au marcat mai puţin de trei goluri

Min 10: CFR Cluj controlează partida, dar Gaz Metan Mediaş se închide foarte bine în apărare. 

Min. 1: A început meciul

CFR CLUJ: (4-2-3-1): 87. Arlauskis ● 6. Cr. Manea, 55. Nascimento, 21. Boli, 45. Camora ● 28. Hoban, 8. Djokovici ● 15. Nistor, 14. Moutinho, 7. Ad. Păun ● 11. Urko
ABSENŢI: Culio, C. Deac (suspendaţi)

GAZ METAN (4-2-3-1): 1. Greab ● 24. Buşu, 32. Constantin, 15. Cristea, 8. Buziuc ● 33. Zderic, 22. Mitic ● 17. Olaru, 18. De Vriese, 28. Danci, ● 14. Golubovic


Clujenii încă sunt primii în Liga 1, dar în ultima vreme nu joacă deloc bine. Vin după o remiză albă pe teren propriu cu Botoşani şi un eşec la zero suferit pe terenul campioanei Viitorul. La mijlocul săptămânii au fost scoşi şi din Cupa României, după executarea loviturilor de departajare de aceeaşi Botoşani. 

Gaz Metan s-a calificat în optimile Cupei, asta şi pentru că a întâlnit un adversar slab valoric, Metaloglobus, în faţa căruia a câştigat cu 2-1. Situaţia este critică în campionat. Medişenii ocupă penultimul loc, cu doar 9 puncte strânse în 15 etape. 


Până în 2013, CFR avea un adevărat complex în faţa Mediaşului. O învinsese doar de două ori în 11 partide directe. În ultimii patru ani, lucrurile s-au întors în favoarea CFR-ului, care a bifat patru victorii, o remiză şi o singură înfrângere în şase dueluri cu Gaz Metan.

În tur a fost 3-0 pentru echipa lui Dan Petrescu. Antrenorul nu poate conta astăzi pe doi jucători extrem de importanţi, mijlocaşii Culio şi Deac fiind suspendaţi. 

Afla mai multe despre: cfr clujgaz metanliga 1dan petrescu 

viewscnt
Articole similare