Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR i-a stabilit preţul lui Ţucudean: "Atât ne dorim pe el" Cine l-a ofertat până acum pe golgheterul campioanei

VIDEO | CFR i-a stabilit preţul lui Ţucudean: "Atât ne dorim pe el" Cine l-a ofertat până acum pe golgheterul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar fi dispusă să se despartă de vârf doar în schimbul unei sume în jurul a 5 milioane de euro. Ţucudean a fost dorit cu adevărat până acum doar în China şi în Golf.

Lui Ţucudean i-a explodat cota în 2018. Prestaţiile în tricoul CFRului i-au făcut pe şefii ardelenilor să îi mărească preţul atacantului. Iar fotbalistul de 27 de ani nu va fi lăsat să plece în orice condiţii. 

"Ţucudean poate pleca doar dacă va veni o ofertă foarte, foarte bună pentru club. Au fost discuţii pentru mai mulţi jucători ai noştri, dar nu am mers mai departe pentru că ofertele au fost bune, dar normale. Există nişte discuţii, nişte tatonări să spunem aşa, nu s-a ajuns la ofertă concretă. Noi am transmis ceea ce ne dorim şi dacă se va ajunge la o sumă foarte bună pentru club ne vom gândi. Dar nici Ţucudean şi nici alt jucător nu este de vânzare pentru o sumă anormală. Ţucudean este golgheterul campionatului şi al echipei naţionale a României şi normal că ne dorim ca dacă vine o ofertă foarte bună şi el să îşi dorească să meargă la echipa respectivă să o analizăm. Probabil undeva în jur de cinci milioane de euro putem discuta" a dezvăluit Bogdan Mara. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujtransferuriţucudeanoferte 

viewscnt
Articole similare