Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR nu se opreşte după victoria cu Rennes. Camora îi avertizează pe dinamovişti: "O să fim fresh până duminică"

VIDEO | CFR nu se opreşte după victoria cu Rennes. Camora îi avertizează pe dinamovişti: "O să fim fresh până duminică"
Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul cu Rennes, scor 1-0, iar acum mai are nevoie de un singur punct în partidele cu Lazio şi cu Celtic pentru a fi sigură de calificarea în 16-imilie Europa League.

După victoria cu Rennes, CFR Cluj revine în Liga I, unde va merge pe terenul lui Dinamo. În partida din tur, campioana României s-a impus la limită cu 1-0.

"Urmează un meci important, vrem să câştigăm campionatul şi să jucăm anul viitor din nou în această competiţie (n.r. Europa League). Noi vrem în Champions League, dar, dacă nu se poate, pentru că s-a văzut şi în acest an că e foarte greu să ajungi în faza grupelor, e foarte bine şi în Europa League.

Sper să spargem gheaţa odată, nu poate să fie aşa tot timpul să pierdem după ce jucăm în Europa. Şi sperăm ca duminică să câştigăm. Astea sunt victorii frumoase ca cea din meciul cu Rennes, echipa a alergat foarte foarte mult şi, cu siguranţă, Mister o să reuşească să facă echipa să fie cât mai fresh pentru duminică.

Suntem toţi fericiţi după această victorie, care ne pune aproape de calificare. La meciul de la Lazio nu o să fie uşor, dar mergem cu speranţă să putem să ne calificăm acolo" , a declarat Mario Camora.

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare