Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR-ul îi decide soarta lui Alex Ioniţă: "Încerc să nu deranjez pe nimeni acolo" Ce spune despre un posibil transfer în această vară

VIDEO | CFR-ul îi decide soarta lui Alex Ioniţă: "Încerc să nu deranjez pe nimeni acolo" Ce spune despre un posibil transfer în această vară

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul a terminat stagiunea trecută în tricoul trupei din Gruia. Mijlocaşuls e va prezenta la reunirea campionilor din 9 iunie.

Cu toate acestea relaţiile reci cu Dan Petrescu nu îi dau prea multe şanse de titularizare fostului rapidist care aşteaptă decizia antrenorului în ceea ce îl priveşte. 

"Eu mă duc cu gândul să mă pregătesc, să prind echipa dar cei de la CFR vor decide viitorul meu probabil. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine, să îmi văd de treaba mea, să mă pregătesc, să nu deranjez pe nimeni iar ce se va întâmpla rămâne de văzut. Nu vreau să zic nimic altceva" a spus Ioniţă. 
 
Două sunt variantele cel mai probabile dacă Ioniţă II nu este păstrat la Cluj. 
 
"Îmi place Craiova dar momentan sunt la CFR şi asta e tot ceea contează. Chiar dacă toată lumea mi-a spus că o să fac un pas mare înapoi dacă ajung la Rapid, eu mi-aş fi dorit, sincer, să mă duc, pentru că de acolo am plecat, ştiu ce se întâmplă acolo, îmi place Rapid şi m-aş fi dus cu braţele deschise. Doar că nu depinde doar de mine, eu mai am contract cu CFR Cluj şi cei de la CFR decid unde mă lasă sau nu" a încheiat fotbalistul. 

Clubul CFR Cluj a anunţat că jucătorii echipei clujene îşi vor relua pregătirile, duminică, după trei săptămâni de vacanţă.

 
 

Echipa se va reuni la Cluj-Napoca şi îşi va începe pregătirea pentru noul sezon.

Marţi, formaţia câştigătoare a titlului va pleca în Austria, unde va efectua până la 30 iunie un stagiu de pregătire în localitatea Windischgarsten. În cantonamentul din Austria, CFR Cluj va disputa cinci partide amicale.

Echipa din Cluj-Napoca va disputa primul meci oficial al sezonului în 9 sau 10 iulie, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 iunie.

Afla mai multe despre: cfr clujalexandru ioniţădan petrescurapidu craiova 

viewscnt
Articole similare