Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFRicire! Camora şi Vinicius întrerupţi în timpul interviurilor: ”Titlul acesta are un gust special”

VIDEO | CFRicire! Camora şi Vinicius întrerupţi în timpul interviurilor: ”Titlul acesta are un gust special”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1)

”Felicit pe toată lumea, colegii mei pentru trei titluri câştigate aici” a spus Vinicius, completat de coechipierul său.

“A vorbit foarte bine şi are dreptate. E o bucurie. Am avut foatre mare încredere în toţi. Ne bucurăm Fiecare titlul e greu. Are un gust special când câştigi aşa, pe terenul adversarului”, a afirmat Camora.

Interviul celor doi a fost oprit de doi colegi care i-au îmbrăţişatt şi şi-au manifestat bucuria pentru obţinerea titlului.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019. Jucătorii şi oficialii de la CFR Cluj au primit ticouri pe care scria: "Campioni 2019/2020", şi-au luat singuri medaliile, iar apoi căpitanul Mario Camora a ridicat trofeul LPF pentru titlul de campioană a Ligii I.

Afla mai multe despre: viniciuscamora 

viewscnt
Articole similare