Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Bayern Munchen 0-3. Bavarezii au făcut spectacol pe Stamford Bridge. Londra, oraşul preferat al lui Gnabry

VIDEO | Chelsea - Bayern Munchen 0-3. Bavarezii au făcut spectacol pe Stamford Bridge. Londra, oraşul preferat al lui Gnabry
Comentarii

Bayern Munchen a învins-o pe Chelsea, 3-0, în deplasare. Gnabry a marcat o "dublă", iar Lewandowski a stabilit scorul final. De la gazde, Marcos Alonso a fost eliminat.

Bayern şi-a asigurat biletele pentru sferturile de finală din Liga Campionilor, după un succes la scor pe Stamford Bridge cu Chelsea. În prima repriză au fost doar ratări. Cea mai mare i-a aparţinut lui Muller, care a trimis mingea ciudat, cu capul. Primele două reuşite ale bavarezilor au fost pe acelaşi traseu. Pasă Lewandowski, gol Gnabrz. Fostul jucător al lui Arsenal a avut încă o prestaţie de excepţie la Londra, după ce în toamnă înscria de patru ori pe terenul lui Tottenham. Lewandowski şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Polonezul a ajuns la 11 reuşite în Liga Campionilor din acest sezon, fiind golgheterul competiţiei. În final, Marcos Alonso şi-a pierdut cumpătul şi a fost eliminat, iar Chelsea - Bayern s-a terminat 0-3. 


VIDEO | Chelsea - Bayern Munchen 0-3 (Gnabry 51, 54, Lewandowski 76)

ECHIPELE DE START

Chelsea: Caballero - Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Marcos Alonso - Barkley, Jorginho, Kovacic - James, Giroud, Mount
Rezerve: Kepa, Zouma, Emerson, Gilmour, Willian, Pedro, Abraham
Antrenor: Frank Lampard

Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Thiago, Kimmich - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski
Rezerve: Ulreich, Odriozola, Hernandez, Zirkzee, Tolisso, Goretzka, Coutinho
Antrenor: Hans-Dieter Flick

Min. 83: Eliminare Chelsea! Marcos Alonso a fost eliminat după ce arbitrul a consultat sistemul VAR. Spaniolul i-a dat o palmă peste ceafă lui Lewandowski. 

Min. 76: GOOOOOL Bayern! A marcat şi Lewandowski. Servit perfect în faţa porţii. 

Min. 54: GOOOOOL Bayern! Fază trasă la indigo. Assist Lewandowski, gol Gnabry. 

Min. 51: GOOOOOL Bayern! Gnabry a deschis scorul după un assist perfect de la Lewandowski.  

Min. 43: Ocazie Chelsea! Marcos Alonso a trimis un şut puternic din interiorul careului, dar Neuer a respins în corner. 

Min. 35: Ocazie Bayern! După ce Chelsea a fost la un pas să deschidă scorul, Thomas Muller a trimis în bară, cu o lovitură de cap. 

Min. 11: Ocazie Bayern! Kinglsey Coman a trecut în viteză de apărarea lui Chelsea, dar a finalizat cu un şut pe lângă poartă. 


Chelsea, locul patru în Premier League, este în faţa unui test uriaş. Cu o echipă tânără, cu jucători englezi, dar care debordează de entuziasm, londonezii o întâlnesc pe Bayern Munchen, echipă care este într-o formă aproape excelentă şi care este la un pas de a îşi apăra titlul în Bundesliga. Totuşi, Chelsea a lăsat o rană deschisă în sufletul tuturor fanilor lui Bayern Munchen. Fără doar şi poate, orice bavarez, susţinător al echipei conduse pe teren de Neur, Lewandowski & compania ar da mai multe campionate în Bundesliga doar pentru a uita dezamăgirea din finala Ligii Campionilor din 2012, atunci când Chelsea a cucerit trofeul chiar împotriva lui Bayern, chiar în "casa" lor, pe Allianz Arena. 

Bayern porneşte cu prima şansă în meciul de marţi seară, chiar dacă joacă în deplasare. Nemţii au câştigat ultimele şase meciuri din UEFA Champions League, în timp ce Chelsea este neînvinsă în ultimele cinci meciuri din această competiţie. Echipa lui Frank Lampard vine după o victorie într-un derby londonez, 2-1, împotriva lui Tottenham, o nouă partidă în care elevul Lampard şi-a surclasat profesorul Mourinho. În schimb, Bayern a trecut cu 3-2, de Paderborn, o partidă în care bavarezii au avut emoţii pe finalul meciului, când mai slab cotata lor adversară a alergat după egalare. 

Experienţa celor de la Bayern şi totodată lipsa ei din tabăra lui Chelsea îi face favoriţi pe nemţi, însă nu doar acesta este un factor. Celor de la Bayern le place Anglia şi mai ales Londra. Ultimul meci disputat în capitala Marii Britanii a fost o victorie la scor, 7-2, împotriva lui Tottenham. 

LIVE VIDEO | Chelsea - Bayern Munchen, marţi, 22:00, Telekom Sport. ECHIPELE PROBABILE

Chelsea (3-4-3): Caballero - Azpilicueta, Christiansen, Rudiger - James, Jorginho, Kovacic, Marcos Alonso - Willian, Giroud, Mount
Absenţi: Kante, Hudson-Odoi, Pulisic, Pedro

Bayern (4-2-3-1): Neuer - Pavard, Hernandez, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Coman, Muller, Gnabry - Lewandowski
Absenţi: Perisic, Sule, Javi Martinez

Afla mai multe despre: chelseabayernchelsea - bayernliga campionilor 

viewscnt
Articole similare