Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Manchester United 1-0, în finala Cupei Angliei. Londonezii îşi trec în cont primul trofeu al sezonului

VIDEO | Chelsea - Manchester United 1-0, în finala Cupei Angliei. Londonezii îşi trec în cont primul trofeu al sezonului

Premier League

Comentarii

Chelsea Londra a învins, sâmbătă, pe Wembley, cu scorul de 1-0, echipa Manchester United şi a cucerit pentru a opta oară în istorie Cupa Angliei.

Unicul gol al finalei a fost înscris de belgianul Eden Hazard, care a obţinut, apoi a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 22. Cu 20 de minute înainte de final, arbitrul Michael Oliver le-a refuzat londonezilor un nou penalty. 

Chelsea a mai cucerit trofeul în 1970, 1997, 2000, 2007, 2009, 2010 şi 2012.

LIVE VIDEO | Chelsea - Manchester United 1-0 (Hazard-pen. 22')

Echipele de start: 

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Cahill, Rudiger - Moses, Fabregas, Kante, Bakayoko, Alonso - Hazard - Giroud.

Rezerve: Caballero - Zappacosta, Chalobah, Barkley, Pedro, Willian, Morata.

Manchester United: dea Gea - Valencia, Jones, Smalling, Young - Herrera, Matic, Pogba - Lingard, Rashford, Sanchez.
Rezerve: Romero - Darmian, Lindelof, Lukaku, Martial, Mata, McTominay.


Min. 70: Greşeală imensă de arbitraj a lui Michael Oliver, care i-a refuzat un penalty cât se poate de clar lui Chelsea.

Min. 63: Gol anulat pentru ofsaid! Sanchez reuşise să înscrie din apropiere, însă atacantul chilian a plecat din poziţie neregulamentară.

Pauză pe Wembley, după o primă repriză echilibrată, în care "Diavolii" au avut iniţiativa, dar nu au reuşit să nimearească poarta de-a lungul primelor 45 de minute. Diferenţa a fost făcută de Hazard, care a obţinut o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o.

Min. 22: GOOOL! Hazard execută simplu, în stânga portarului, şi deschide scorul.

Min. 21: Penalty pentru CHelsea! Jones îl faultează din spate pe Hazard, iar arbitrul Michael Oliver acordă lovitură de la 11 metri.

A început partida de pe Wembley!

Antonio Conte şi Jose Mourinho îşi vor continua războiul şi în ultimul act din Cupa Angliei. Manchester United a eliminat-o pe Tottenham, în timp ce Chelsea a lăsat-o acasă pe Southampton în semifinalele competiţiei.

Sâmbătă, de la 19:15, Antonio Conte va lupta pentru ultimul său trofeu la Chelsea. Italianul se va despărţi de gruparea londoneză la finalul partidei de pe Wembley, asta după ce a ratat complet sezonul în care ar fi trebuit să-şi apere titlul şi să ducă echipa în Liga Campionilor.

De 12 ori a câştigat Manchester United FA Cup de-a lungul timpului, cu prima cupă ridicată deasupra capului încă din anul 1909. De cealaltă parte, Chelsea şi-a adjudecat prima Cupa a Angliei în 1970, iar în total a reuşit să obţină de şapte ori acest trofeu.

ECHIPE PROBABILE:

CHELSEA: Courtois - Azpilicueta, Cahill, Rudiger - Moses, Fabregas, Kante, Bakayoko, Alonso - Hazard - Giroud

MANCHESTER UNITED: De Gea - Bailly, Smalling, Jones - Valencia, Matici, Pogba, Young - Lingard - Sanchez, Lukaku

Chelsea - Manchester United se joacă sâmbătă, de la 19:15, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: chelseaunitedfa cupcupa angliei,  

viewscnt
Articole similare