Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - West Ham 1-1. Surpriză pe Stamford Bridge! Gazdele îşi iau adio de la Champions League pentru următorul sezon

VIDEO | Chelsea - West Ham 1-1. Surpriză pe Stamford Bridge! Gazdele îşi iau adio de la Champions League pentru următorul sezon

Premier League

Comentarii

Chelsea şi West Ham au remizat pe Stamford Bridge, scor 1-1, în etapa a 33-a din Premier League. Gazdele au acum un handicap de 10 puncte faţă de ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în Liga Campionilor.

Meciul a început bine pentru Chelsea, care a deschis scorul în minutul 36 prin Azpilicueta. După pauză însă, West Ham a devenit tot mai periculoasă şi în cele din urmă a reuşit să egaleze prin Chicharito, jucător intrat pe teren de trei minute.

Următorul meci al lui Chelsea este în deplasare cu Southampton, formaţie ce luptă pentru evitarea retrogradării. 

CHELSEA - WEST HAM 1-1 (Azpilicueta 36 / Chicharito 73)

Min. 90+5 - Final de meci

Min. 73 - GOOOOL WEST HAM! Intrat pe teren de numai trei minute, Chicharito egalează pentru oaspeţi

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Finalul primei reprize

Min. 36 - GOOOOL CHELSEA! Azpilicueta deschide scorul

Min. 1 - A început meciul


Învinsă de Tottenham în etapa trecută, scor 1-3, Chelsea se află acum la 11 puncte de locul 4, primul care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor şi are nevoie de o minune pentru a-şi mai putea îndeplini obiectivul. Pentru asta, oamenii lui Conte trebuie să câştige toate meciurile rămase de jucat până la final şi să spere la mai mulţi paşi greşiţi făcuţi de adversare.

De cealaltă parte, West Ham este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării şi orice punct obţinut în finalul de campionat se poate dovedi decisiv pentru îndeplinirea obiectivului. Londonezii au primit un balon de oxigen etapa trecută, când au trecut clar de Southampton (3-0), însă atmosfera la echipă e departe de a fi perfectă. West Ham se confruntă cu mari probleme de lot, iar relaţia cu fanii e una fragilă, după ce în urmă cu două runde, în timpul meciului pierdut în faţa lui Burnley (0-3) mai mulţi suporteri au protestat vehement şi au intrat pe gazon în mai multe rânduri.

LIVE VIDEO Chelsea - West Ham se vede pe Telekom Sport 2, de la 18:30. Fazele video sunt pe www.telekomsport.ro
 

Afla mai multe despre: chelseawest hamantonio conte 

viewscnt
Articole similare