Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chiajna a devenit agentul 007 în Liga I: "Acum nu avem calitate" Falub aşteaptă transferuri pentru salvare

VIDEO | Chiajna a devenit agentul 007 în Liga I: "Acum nu avem calitate" Falub aşteaptă transferuri pentru salvare
Comentarii

Adrian Falub a debutat cu o înfrângere ca antrenor al Concordiei Chiajna. A fost a şaptea consecutivă în campionat pentru ilfoveni.

Falub a revenit ca principal în Liga I la aproape trei distanţă de la ultima experienţă ca antrenor în prima divizie. Se întâmpla tot la Concordia Chiajna. 
 
"Mă aşteptam să avem dificultăţi, nu avem moral şi nu avem nici foarte multă calitate, am primit un gol când jocul era foarte echilibrat, nu am ce să le reprosez jucătorilor, atât s-a putut, am pierdut o bătălie, dar războiul se duce în play-out" a spus Falub după înfrângerea de astăzi. 
 
Antrenorul ilfovenilor îşi pune speranţele de redresare a echipei în fotbaliştii care urmează să vină în perioada următoare.
 
"Când am venit eu erau nişte jucători care şi-au dorit să plece, am mizat pe cei care vor să rămână, am făcut o strategie, sper ca la primul meci din play-out să fim o echipă care ştie ce vrea în teren. Astăzi nu am făcut un joc slab şi sunt mulţumit de cum au răspuns băieţii. Ne vom bate pentru salvare, o să mai facem nişte transferuri pe ultima sută de metri, sper să fim inspiraţi, avem 12 zile de pregătire împreună, nu putem face minuni" a găsit o scuză pentru eşec antrenorul. 
 

Afla mai multe despre: chiajnabotoşanifalub 

viewscnt
Articole similare