Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chiar nu suportă să piardă. Dan Petrescu, neschimbat, deşi e campion: ”Acest arbitru nu trebuia să fie la un asemenea meci. FCSB nu merita să câştige”

VIDEO | Chiar nu suportă să piardă. Dan Petrescu, neschimbat, deşi e campion: ”Acest arbitru nu trebuia să fie la un asemenea meci. FCSB nu merita să câştige”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de FCSB, pe National Arena, într-un meci fără miză, deoarece clujenii erau deja campioni. Cu toate acestea, Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de arbitraj şi de rezultat.

CFR Cluj a câştigat titlul încă din etapa trecută, dar Dan Petrescu spune că ar fi vrut să termine neînvins campionatul. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că eşecul cu FCSB este nedrept şi critică prestaţia arbitrului lui Iulian Călin, despre care spune că n-ar fi trebuit delegat la acest meci:

”E o înfrângere ok. Odată ce eram campioni era greu să motivez echipa. Au fost jucători odihniţi care au plecat în vacanţă, am vrut să văd şi alţi jucători.  Mi-a plăcut foarte mult prima repriză, cred că e una dintre cele mai bune reprize de când sunt eu la CFR, foarte multe ocazii am avut. Meritam să înscriem cel puţin un gol, dar nu am fost în stare să băgăm mingea în poartă. În repriza a doua FCSB a fost mai bună, a dominat jocul şi a marcat un gol senzaţional de la un jucător senzaţional, care e Teixeira.

În fotbal nu există scor corect. Cu Craiova, un 1-1 era mai corect, dar am bătut. Astăzi, FCSB nu merita să câştige, dar acesta e fotbalul.  Cred că a fost şi un arbitraj mai ciudat. Nu cred că trebuia să fie acest arbitru la un asemenea meci. Trebuia să fie un arbitru FIFA, de alt nivel, pentru că acest arbitru m-a dat afară anul trecut la un meci şi, când am fost la comisii, nu m-a băgat în seamă, nici nu vorbea cu mine. El crede că e Dumnezeu şi eu sunt nimeni. M-a supărat acest lucru şi azi a fost iar un arbitraj foarte slab.

Campioni suntem de o săptămână şi asta e cel mai important. Cu toate că îmi doream să terminăm campionatul neînvinşi, ari fi fost foarte frumos pentru CFR Cluj”, a declarat Dan Petrescu.


 

Afla mai multe despre: dan petrescufcsb 

viewscnt
Articole similare