Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia a câştigat derby-ul de la vârful ligii secunde, Clinceni a căzut pe trei. Clinceni 0-1 Chindia. Lider nou în Liga a 2-a

VIDEO | Chindia a câştigat derby-ul de la vârful ligii secunde, Clinceni a căzut pe trei. Clinceni 0-1 Chindia. Lider nou în Liga a 2-a

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins-o pe Academica Clinceni, într-o partidă din etapa a 12-a a ligii secunde, meciul fiind transmis de Telekom Sport 3.

Chindia Târgovişte s-a impus în derby-ul ligii secunde, într-un meci în care Academica Clinceni nu a arătat ca un adevărat lider. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cherchez în minutul 40. 

Ca urmare a victoriei, Chindia urcă pe locul al doilea, iar Cliceni cade pe trei. Pe primul loc în Liga a 2-a este din nou lider Sportul Snagov, după ce au câştigat meciul cu Metaloglobus. 

Toate rezultatele zilei de sâmbătă din Liga a 2-a:

CS Baloteşti 2-1 Pandurii Tg. Jiu 

CS Mioveni 2-1 Luceafărul Oradea
Dacia Unirea Brăila 3-3 Aerostar Bacău
ACS Poli Timişoara 1-2 ASU Politehnica Timişoara
Sportul Snagov 3-0 Metaloglobus
UTA Arad 1-1 Energeticianul
Academica Clinceni 0-1 Chindia Târgovişte


Clinceni 0-1 Chindia 
Cherchez 40'

Min. 40: GOOOL CHINDIA! Cherchez deschide scorul printr-o execuţie de senzaţie. 

Academica Clinceni este liderul ligii secunde, cu 27 de puncte după 12 etape şi, având în vedere rezultatele echipei din Ilfov în acest sezon, un lucru este clar. Clinceni ori câştigă, ori pierde, pentru că echipa nu a înregistrat niciun meci la egalitate. Are nouă victorii şi trei înfrângeri şi cel mai bun atac (30 de goluri) şi cea mai bună apărare (şapte goluri primite), la egalitate cu FC Argeş. 

 

  • LIVE VIDEO | Derby la vârful Ligii secunde! Clinceni - Chindia este în direct, de la ora 12:00, pe Telekom Sport 3 şi pagina de Facebook

În schimb, Chindia lui Viorel Moldovan pare că s-a redresat după un început mai timid de campionat şi are victorii pe linie în ultimele meciuri. Echipa dâmboviţeană este pe locul trei în clasament, la doar un punct în spatele adversarilor de astăzi, astfel că obiectivul promovării rămâne în picioare. 

Afla mai multe despre: chindia targovisteacademica clinceniliga a 2-a 

viewscnt
Articole similare