Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia a învins-o pe Pandurii şi a revenit pe primul loc în Liga a 2-a. Victorie din penalty pentru echipa lui Moldovan

VIDEO | Chindia a învins-o pe Pandurii şi a revenit pe primul loc în Liga a 2-a. Victorie din penalty pentru echipa lui Moldovan

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a câştigat, 2-1, meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 16-a a ligii secunde.

Chindia a obţinut o victorie la limită, 2-1, toate cele trei goluri ale partidei fiind înscrise în prima repriză. 

Liviu Mihai a fost cel care şi-a trecut primul numele pe tabelă, în minutul 30, dar 10 minute mai târziu, gorjenii au egalat prin reuşita lui Vodă. Elevii lui Viorel Moldovan au obţinut o lovitură de pedeapsă în prelungirile primei reprize, iar căpitanul Cherchez a fost cel care a transformat-o fără probleme.

În urma acestei victorii, Chindia revine pe primul loc şi a acumulat nouă victorii consecutive. În schimb, Pandurii a ajuns la patru înfrângerii consecutive şi momentan este pe locul 10. 


Echipa antrenată de Viorel Moldovan a pierdut, cel puţin temporar, prima poziţie în clasament, după ce Petrolul Ploieşti a învins-o, vineri seară, pe Ripensia Timişoara, scor 1-0, pe teren propriu. Târgoviştenii au un parcurs excelent, opt victorii consecutive mai exact, şi ţintesc un nou triumf pe arena localizată la doar câţiva paşi de Turnul Chindiei. Pentru Cherchez & compania, o victorie le-ar asigura locul 1 în clasament şi la finalul acestei etape. 

Oaspeţii din această partidă, Pandurii Târgu Jiu au scăpat în acest sezon de emoţiile retrogradării, cel puţin pentru moment, pentru că sunt la şapte puncte distanţă de ultimul loc care se duce în Liga a 3-a la finalul stagiunii. Totuşii elevii lui Adrian Bogoi nu îşi pot face speranţe la lupta pentru promovare, având în vedere forma gorjenilor din ultimele partide: Nu mai puţin de şase înfrângeri în ultimele şase meciuri, rezultate care îi poziţionează pe locul 9, cu 21 de puncte, înainte de această etapă. 

Chindia a câştigat ultimele două meciuri, cu Snagov şi Baloteşti, cu acelaşi scor: 4-1, iar dâmboviţenii au un nou erou în persoana lui Cristi Neguţ, care a marcat câte un hattrick în ambele înfruntări. 

 

 

Afla mai multe despre: chindia targovistepandurii targu jiuliga a 2-a 

viewscnt
Articole similare