Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - Hermannstadt 1-1, 4-2 după loviturile de departajare. Echipa lui Emil Săndoi s-a calificat în optimile Cupei României

VIDEO | Chindia - Hermannstadt 1-1, 4-2 după loviturile de departajare. Echipa lui Emil Săndoi s-a calificat în optimile Cupei României

Cupa României

Comentarii

Chindia Târgovişte se califică în optimile Cupei României după o victorie la loviturile de departajare, 4-2. Scorul a fost 1-1 după 120 de minute.

LIVE VIDEO | Chindia - Hermnnstadt 1-1 (Cherchez 43 / Jo Santos 41)

Echipele de start:

Chindia: Moldovan - Căpuşă, Iacob, Fomba, Martac - Dulca, Dumitraşcu - Yameogo, Cherchez, Costea - Berisha

Hermannstadt: Figueiredo - Belu, Viera, Stoica, Bastos - Romario Pires, Addae - Vodă, Buzan, Jo Santos - Fortes

20:38  - Chindia Târgovişte se califică în optimile Cupei României după o victorie la loviturile de departajare, 4-2. Scorul a fost 1-1 după 120 de minute.


Min. 43 - GOOOOOLLL CHINDIA! Cherchez aduce egalarea înainte de pauză, cu o execuţie la fel de spectaculoasă, din colţul careului.


Min. 41 - GOOOOOOL HERMANNSTADT! Jo Santos înscrie superb din lovitură liberă şi deschide scorul.


Min. 1 - A început meciul!


Meciul dintre Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt din Cupa României, se va disputa pe stadionul Astrei la Giurgiu. Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară în 16-mile Cupei României, în direct pe Telekom Sport, la ora 18:00.

Probleme pentru ambele echipe înaintea partidei de la Giurgiu

Ambele echipe întâmpină probleme înaintea partidei de la Giurgiu. Cele două echipe nu au o formă prea bună în Liga I, Chindia are 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, iar Hermannstadt nu a mai reuşit să câştige de 7 meciuri.

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon, pe 18 septembrie. Sibienii au câştigat pe terenul Chindiei, scor 3-1, după ce trupa lui Săndoi deschisese scorul în minutul 10, prin jucătorul Daniel Popa.

Pe lângă problemele din campionat, Hermannstadt are şi 5 cazuri de coronavirus, în rândul jucătorilor. Sibienii au anunţat printr-un comunicat oficial, că la partida împotriva celor de la Chindia, nu va exista niciun pericol. 

"În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbalişti din lotul nostru au fost depistaţi pozitiv şi 3 membri ai staff8ului. Cu toţii sunt în izolare, sub tratament şi respectă recomandările D.S.P.Sibiu."

"Precizăm că acest aspect nu pune în pericol meciul din şaisprezecimile Cupei României, pe care FCH îl va disputa mâine, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgovişte."

"Potrivit legislaţiei şi a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorităţi şi comisiile sanitare de specialitate, cluburile şi asociaţiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/ infectat cu COVID-19."

"Mai presus de fotbal şi de orice altceva este sănătatea!"
 

 

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare