Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - Petrolul 0-0. Derby-ul pentru promovare, nedecis. Ambele echipe de distanţează de lider

VIDEO | Chindia - Petrolul 0-0. Derby-ul pentru promovare, nedecis. Ambele echipe de distanţează de lider

Liga 2

Comentarii

Etapa cu numărul 24 din Liga 2 a fost închisă de derby-ul dintre Chindia Târgovişte şi Petrolul Ploieşti, încheiat 0-0.

A fost tensiune inainte de derbyul dintre Chindia si Petrolul. Odata ce fanii s-au potolit a fost liniste si in teren. Preocupate mai degraba sa nu piarda, cele doua echipe si-au impartit putinele ocazii. Cherchez si Popescu le-au irosit insa, meciul s-a incheiat la egaliate, iar Chindia si Petrolul raman imediat sub podium, pe locurile patru si cinci. Primele trei pozitii sunt ocupate de Sportul Snagov, Universitatea Cluj si Academica Clinceni.


Chindia - Petrolul 0-0

Echipele de start 

Chindia: Aioani - Martac, leca, Şandru, Panait - A.Şerban, L.Mihai, Novac, Neguţ - Florea, Cherchez

Petrolul: Lungu - Borţa, Cazan, Sarris, Ţigănaşu - Malakian, Bucşa, Puşcaş, Şaim - Rusu, Moldoveanu 


Chindia şi Petrolul se întâlnesc în derbyul acestei runde din eşalonul secund iar echipa care va câştiga va face un pas important pentru îndeplinirea obiectivului. Târgoviştenii au două victorii de la reluarea sezonului, le-au învins pe final de meci pe Aerostar Bacău şi FC Argeş, în timp ce ploieştenii au remizat cu Metaloglobus după succesul de la Târgu Jiu. Echipa lui Viorel Moldovan are cu un punct mai mult decât adversara ei de astăzi iar în ultimele şase luni este neînvinsă pe teren propriu.

  • LIVE VIDEO | Chindia - Petrolul, ora 15:00, Telekom Sport 3

Doar CS Mioveni a reuşit să plece victorioasă de pe terenul roş-albaştrilor în acest campionat. Petrolul a câştigat în tur partida contra Chindiei, scor 2-0, pe când antrenorul lupilor era Leo Grozavu. Actualul principal Mugurel Cornăţeanu este invincibil pe banca galben-albaştrilor care în cazul unui succes trec în clasament peste adversara de astăzi şi o egalează la puncte pe Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: chindiapetrolulviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare