Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia, răpusă de Balaur! Voluntari câştigă meciul tur al barajului. Mutu, salvat de un gol absolut senzaţional

VIDEO | Chindia, răpusă de Balaur! Voluntari câştigă meciul tur al barajului. Mutu, salvat de un gol absolut senzaţional

Superliga

Comentarii

Voluntari a câştigat cu 1-0 primul meci al barajului cu Chindia Târgovişte şi a luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga I. Unicul gol al unei partide extrem de slabe a fost marcat de Balaur, în minutul 79.

Timp de 79 de minute, la Voluntari s-a jucat ceva care mai aducea doar din când în când aminte cu fotbalul. Din categoria, ”unii nu pot, alţii nu prea ştiu”, jucătorii de la Voluntari şi Chiajna s-au chinuit teribil în primul meci al barajului pentru un loc în Liga I.

Prima repriză a fost dezmorţită doar de reluarea lui Bălan, la o centrare a lui Leasă, care a trecut însă pe lângă buturile lui Aioani. În rest, ceva cartonaşe galbene după intrări dure ale lui Lazăr şi Horj şi cam atât.

Chinul a fost închis în minutul 79, atunci când execuţia lui Balaur a dezgheţat tabela şi i-a făcut pe cei prezenţi pe stadion să se ridice pentru prima dată de pe scaune. Golul aduce un pic mai multă linişte în vestiarul trupei antrenate de Mutu, dar returul de la Târgovişte rămâne unul extrem de complicat.

VIDEO | VOLUNTARI - CHINDIA 1-0 (Balaur 79)

ECHIPELE DE START:

VOLUNTARI: Mincă - Leasă, Horj, Balaur, Bucurică - Răuţă, Lazăr - Căpăţână, Cernat, Ivanovici - Bălan

CHINDIA: Aioani - Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu - Neguţ, Rogoveanu, Pencea, Stoica - Cherchez, Florea

Min. 90: Final de meci.

Min. 79: GOOOOL VOLUNTARI! Balaur înscrie un gol fabulos!

Min. 72: Voicu vrea să finalizeze în stil de mare atacant, dar se face de râs.

Min. 70: Meci slab la Voluntari. Gazdele nu reuşesc să pună în pericol poarta Chindiei. Oaspeţii stau în defensivă.

Min. 60: Absolut nicio ocazie cu adevărat importantă în această partidă.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză la Voluntari

Min. 21: Prima şansă de gol a meciului! Leasă centrează bine, dar reluarea lui Bălan trece pe lângă poarta Chindiei.

Min. 1: A început meciul.

Conform tragerii la sorţi efectuată de FRF, turul barajului se va disputa pe 9 iunie, la Voluntari, în timp ce meciul decisiv se va disputa la Târgovişte, pe 13 iunie.

Chindia Târgovişte a terminat sezonul din Liga 2 pe locul 3, cu 75 de puncte, la 16 în spatele ocupantei locului 2, Hermannstadt şi cu un avans de 7 puncte faţă de următoarea clasată, FC Argeş.

Voluntari a evitat retrogradarea directă din Liga 1 în ultima etapă şi a obţinut locul de baraj graţie unei remize cu Juventus Bucureşti, scor 2-2.
 

Afla mai multe despre: voluntarichindiabaraj liga 1baraj promovarebaraj retrogradare 

viewscnt
Articole similare