Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte - Daco-Getica 4-2. Cel mai spectaculos meci al sezonuli în liga secundă

VIDEO | Chindia Târgovişte - Daco-Getica 4-2. Cel mai spectaculos meci al sezonuli în liga secundă

Liga 2

Comentarii

Chindia si Daco-Getica au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din liga secunda in actualul sezon. În minutul 46 era 2-0 pentru oaspeti dupa reusitele superbe ale lui Raphael Stanescu si Nsiah.

 Într-o jumatate de ora, elevii lui Viorel Moldovan au marcat însă de patru ori. Toate golurile au venit dupa faze fixe. Liviu Mihai, Florea si doi jucatori intrati in partea secunda, Serban si Valentin Alexandru, au intors rezultatul de pe tabela. S-a terminat 4-2 si Chindia continua lupta pentru promovare. In schimb, Daco Getica e la doar doua puncte de primul loc retrogradabil.

LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Daco-Getica 4-2

FINAL

Chindia Târgovişte nu vrea să piardă contactul cu podiumul ligii secunde pentru a mai spera la promovare, astfel că formaţia antrenată de Viorel Moldovan trebuie să obţină toată cele trei puncte în meciul cu bucureştenii de la Daco-Getica. 

Chiar dacă nu a mai pierdut de anul trecut, dâmboviţenii sunt la patru puncte de Academica Clinceni şi Sportul Snagov, primele echipe din clasament, cu menţiunea că Snagov încă nu a jucat în această etapă. 

Daco-Getica, care sezonul trecut a evoluat în Liga 1 sub numele de Juventus Bucureşti, este pe locul 14, cu 28 de puncte, la doar două distanţă de primul loc retrogradabil. Meciul va fi transmis şi pe pagina de Facebook Telekom Sport România. La partida de pe stadionul "Eugen Popescu" accesul este gratuit. 

Afla mai multe despre: chindia targovistedaco-geticaliga 2 

viewscnt
Articole similare