Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte o învinge pe Dinamo cu o echipă încropită în ultimele zile. Dinamoviştii, fără busolă

 VIDEO | Chindia Târgovişte o învinge pe Dinamo cu o echipă încropită în ultimele zile. Dinamoviştii, fără busolă

Dinamo București

Comentarii

Partida dintre Chindia Târgovişte şi Dinamo Bucureşti este transmisă în direct de către Telekom Sport 1, la această oră. Cele mai importante faze ale meciului pot fi vizionate pe site-ul telekomsport.ro.

VIDEO | Chindia - Dinamo 1-0 (Florea 45+2)


Min. 72: Tot Chindia aproape de gol. Grassano trage din careu, însă balonul trece la o palmă de bara tranversală a porţii lui Eşanu.

Min. 47: Sorescu ratează prima ocazie a lui Dinamo din acest meci. Scapă singur cu portarul, însă şutul său a trecut mult peste poartă.

Min. 45+2: GOOOLLL Chindia! Grassano face franjuri apărarea lui Dinamo şi pasează în faţa porţii, acolo unde Daniel Florea împinge balonul în poarta lui Straton.

Min, 33: Şansă imensă de gol pentru Chindia! Yameogo reia cu capul din poziţie excelentă, însă Straton are un reflex fantastic. Apărare visătoare a "câinilor".

Min. 8: Ocazie bună pentru Chindia. Centrarea lui Yameogo, reluată spre poartă de Florea. Corner, Chindia.

A început partida de la Ploieşti!

Echipele de start: 

Chindia: D. Moldovan - A.Ioniţă, Piţian, C.Dinu, Căpuşă - Grassano, Dulca, Iacob, Neguţ - Yameogo,, Florea.
Rezerve: Atanase, Berisha, L.Mihai, C.Barbu, A.Şerban, R.Pop.
Antrenor: Emil Săndoi.

Dinamo: Straton - Puljic, Ehmann, Sin, Creţu - Răuţă, Achim, Fabbrini, Sorescu, Bani - Popa.
Rezerve: Eşanu, Bejan, R.Grigore, Şerban, Mihaiu, Borcea, Măgureanu, Neicuţescu, Gol.
Antrenor: Cosmin Contra.


Chiar dacă este primul meci oficial de la revenirea sa pe banca lui Dinamo iar un rezultat slab nu ar fi ceva de neconceput, suporterii dinamovişti aşteaptă cu nerăbdare prima partidă oficială a echipei lor de suflet sub comanda fostului selecţioner Cosmin Contra.

Cele două formaţii vin după un sezon în care au scăpat cu greu de retrogradare. Chindia şi-a păstrat locul în Liga 1 după ce a învins-o pe CS Mioveni la baraj, cu scorul general din dubla manşă de 3-1. Deşi a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, şi datorită tradiţiei sale, Dinamo porneşte ca principală favorită în confuntarea de pe Ilie Oană, stadionul Petrolului, care reprezintă terenul Chinidiei din acest sezon. În plus, este de aşteptat ca jucătorii dinamovişti să dea tot ce au mai bun pentru a-şi impresiona noul antrenor, pe Cosmin Contra.

LIVE VIDEO | Primul test pentru Cosmin Contra, în direct pe Telekom Sport 1. Chindia – Dinamo se joacă luni de la 21

Chindia Târgovişte se confruntă cu o problemă serioasă din cauza pandemiei de coronavirus. Preşedintele târgoviştenilor, Marcel Ghergu, a confirmat în exclusivitate pentru Telekom Sport 1 că echipa sa este decimată de infectările cu virusul asiatic.

”Avem în momentul de faţă 9 persoane infectate, dintre care 4 sunt din staff şi 5 jucători. Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile şi acea retestare ne-a ieşit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalţi în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieşit şi ceilalţi pozitivi.”, a declarat Marcel Ghergu, în exclusiviate la Telekom Sport 1, în cadrul emisiunii Sport Report de miercuri.

Preşedintele Chindiei a explicat că a fost respectată procedura protocolului medical şi că meciul cu Dinamo se poate disputa fără niciun pericol.

Echipe probabile

Chindia (4-4-1-1): Moldovan – Dumitraşcu, Piţian, Dinu, Martac – Ioniţă, Yameogo, Raţă, Neguţ – Şerban – Florea.

Antrenor: Emil Săndoi

Dinamo (3-4-3): Straton – Bejan, Puljic, Ehmann – Sin, Achim, Răuţă, Creţu – Fabbrini, Neicuţescu, Sorescu.

Antrenor: Cosmin Contra

Afla mai multe despre: cosmin contrachindiadinamo 

viewscnt
Articole similare