Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1! CS Mioveni a sperat doar 34 de minute

 VIDEO | Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1! CS Mioveni a sperat doar 34 de minute

Chindia Targoviste

Comentarii

CS Mioveni şi Chindia Târgovişte au remizat, scor 1-1, în manşa retur a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. În tur, la Ploieşti, Chindia s-a impus cu 2-0. Astfel, cu 3-1 la general, formaţia din Târgovişte va juca şi sezonul viitor în Liga 1.


VIDEO | CS Mioveni - Chindia Târgovişte 1-1 (Herghelegiu 7/ Ivancic 45+1)

Min. 80: Şansă imensă pentru Chindia! Şutul lui Florea nu nimereşte cadrul porţii!

Min. 68: Ocazie pentru CS Mioveni, irosită la jumătatea primei reprize!

A început repriza secundă!

Pauză la Mioveni!

Min. 45+1: GOOOLLL Chindia Târgovişte! Ivancic aduce liniştea la Mioveni. În acest moment, Mioveni are nevoie să marcheze de trei ori fără să primească vreunul, pentru a promova.

Min. 7: GOOOLLL CS Mioveni! Herghelegiu profită de nesincronizările din defensivă Chindiei şi împinge balonul în poartă, din faţa lui Aioani.

Echipele de start:

CS Mioveni: Croitoru, Ghiţă, Burnea, Beţa, Alexe - Rădescu, Şerban, Costin, Coşereanu (Căpitan), Anghelian - Balin.
Rezerve:
Sima, Gherghe, Albăstroiu, Stoica, Traşcu, Isfan, Măzărache, Massaro, Herghelegiu.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Chindia Târgovişte: Aioani - Martac (Căpitan), Benga, Dinu, Raţă - Şerban, Florea, Dumitraşcu - Ivancic, Bic, Yameogo.
Rezerve: D.Moldovan, L.Mihai, Berisha, Negrea, Neguţ, Piftor, Ioniţă, Piţian, Barbu.
Antrenor: Emil Săndoi.


După ce a câştigat meciul tur disputat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, Chindia porneşte cu prima şansă la menţinerea în Liga 1.

CS Mioveni crede în remontada, după mărturisirile antrenorului Claudiu Niculescu: ”Trebuie să mergem mai departe, mai sunt 3 zile, la fotbal s-au văzut multe, nu trebuie să cedăm. Eu chiar cred, dacă nu vom mai face greşelile din această seara, eu cred că putem face o remontada” şi-a păstrat tehnicianul piteştenilor curajul, după meci.

Chindia a arătat în meciul tur ca echipa mai puternică, mai experimentată şi probabil, mai bună. Desigur, chiar dacă pleacă în acest moment cu prima şansă în dubla manşă, Chindia caută să nu se îmbete cu apă rece: ”Calificarea se joacă, nu o să cădem în greşeala să credem că suntem câştigătorii acestui play off, o să fie o partidă foarte intensă şi la Mioveni, dar sperăm în continuare să ne ajute şi acest rezultat, dar să ne ajute şi evoluţia echipei” a declarat Emil Săndoi, după partida din tur.

Telekom Sport 1 transmite miercuri, de la ora 18:30 partida retur dintre CS Mioveni şi Chindia Târgovişte contând pentru barajul de promvoare / retrogradare din Liga 1.

Afla mai multe despre: chindiacs mioveni 

viewscnt
Articole similare