Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte - U Craiova 1-0. Săndoi câştigă duelul cu Ouzounidis şi o învinge din nou pe Universitatea

VIDEO | Chindia Târgovişte - U Craiova 1-0. Săndoi câştigă duelul cu Ouzounidis şi o învinge din nou pe Universitatea

Superliga

Comentarii

U Craiova a pierdut primul meci sub comanda lui Marinos Ouzounidis. La Buzău, Chindia a învins Craiova cu 1-0, după golul marcat de Paul Iacob.

A fost o primă repriză modestă la Buzău între cele două formaţii, care nu au reuşit să se apropie prea des de ţintă. Doar Paul Papp putea marca în finalul primei părţi, dar Aioani a fost atent. La reluare, Craiova a mizat mult pe posesie, Chindia pe contraatac. Cu Daniel Popa în rol de ”ghimpe” în coasta adversarilor, gazdele au avut nevoie de intrarea lui Neguţ pentru a dinamita defensiva oltenilor.

Pe traseul Berisha, Dumitraşcu, Neguţ s-a născut primul gol al meciului, din piciorul lui Paul Iacob. Acelaşi Iacob ratase cu câteva minute în urmă deschiderea scorului, când execuţia sa din penalty a lovit bara. Victorie pentru Chindia, a doua sub comanda lui Săndoi în acest sezon, în meciurile cu Universitatea Craiova.


LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - U Craiova 1-0 (Iacob 78)

Echipele de start:

  • Chindia Târgovişte: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu - Dulca, V. Raţă, P. Iacob, Dumitraşcu - D. Popa, D. Florea
  • Rezerve: D. Moldovan, Yameogo, Mitrea, Berisha, Fomba, Kocic, Neguţ, Atanase, Martac
  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Căpăţână, Cicâldău, Baiaram - Ivan
  • Rezerve: L. Popescu, Mitran, Vătăjelu, Screciu, Fedele, Bic, Bărbuţ, J. Camara, Tudorie

Final de meci! Chindia câştigă cu 1-0

Min 78. GOOOOL Chindia! Iacob se revanşează şi marchează. Excelentă acţiunea lui Berisha şi pasa lui Neguţ. Fază spectaculoasă a gazdelor


Min 77. Şansă de gol pentru olteni, cu Dan Nistor în prim plan


Min 70. Chindia ratează lovitura de la 11 m. Iacob trimite în bară!


Min 69 Penalty pentru Chindia! Paul Papp îl faultează pe Neguţ în careu


Min 59. Cicâldău cade în careu. Celea pare că îl atinge peste faţă


MIn 46. A început repriza a doua


Min 45. Pauză la Buzău, 0-0 după primele 45 de minute


Min 43. Şut timid al lui Alex Cicâldău, dar Aioani este atent şi reţine


Min 40. Prima ocazie importantă a oaspeţilor! Centrare din flancul drept, Paul Papp îşi face loc pe lângă Iacob şi reia cu capul, dar Aioani reuşeşte să reţină


Min 30. În continuare 0-0 la Buzău. Niciuna dintre cele două echipe nu şi-au creat ocazii mari de gol


Min 16. Ocazie pentru formaţia gazdă!Daniel Popa este în prim plan

Min 13. Centrare deviată în careul Chindiei, Celea intervine şi reuşeşte să respingă


Min 5. Început timid de meci. Cele două echipe par că se studiază reciproc


Min 1. Start în partida Chindia - U Craiova. Meciul se joacă la Buzău


Înaintea partidei, U Craiova se afla pe locul al treilea în Liga 1, cu 47 de puncte, la patru puncte în spatele lui CFR Cluj, locul secund, şi primul loc, FCSB. Chindia Târgovişte e pe locul opt, cu 29 de puncte. 

Ouzounidis, înainte de Chindia Târgovişte - U Craiova

"Sunt meciuri cu adversari dificili. Mă aştept să avem o partidă grea, dar trebuie să rămânem concentraţi, să dăm sută la sută din potenţialul nostru pentru a reuşi să facem ceva. Mă îngrijorează condiţia terenului, nu ştiu cum va fi terenul de acolo. Acasă avem un teren foarte bun, jucăm rapid şi s-ar putea să ne incomodeze un teren dificil.

Dar, indiferent ce vom găsi acolo, trebuie să ne adaptăm şi să facem un meci bun şi să câştigăm. Ştim că vom întâlni o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, care a fost un jucător emblematic al Universităţii Craiova.

Îl respectăm din acest punct de vedere pentru tot ceea ce a făcut şi ce face. Sunt convins că îşi doresc cu atât mai mult să ne învingă. Noi trebui să rămânem concentraţi, să ne gândim doar la meciul de sâmbătă şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga", a declarat Ouzounidis.

"Este important pentru noi să păstrăm nivelul ridicat la toţi jucătorii. Cu siguranţă când vor reveni şi ceilalţi jucători accidentaţi vom fi mai buni, dar în acest moment cei mai importanţi sunt jucătorii pe care îi avem la dispoziţie, sunt foarte mulţumit de ei. Consider că suntem într-un moment bun şi trebuie să menţinem acest ritm. Eu ştiu că suporterii vor să câştigăm toate meciurile, dar este imposibil pentru o echipă să facă acest lucru", a mai spus antrenorul grec.

Afla mai multe despre: chidnia targovisteu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare