Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte, victorie la scor de neprezentare cu Dacia Unirea Brăila

VIDEO | Chindia Târgovişte, victorie la scor de neprezentare cu Dacia Unirea Brăila

Liga 2

Comentarii

Runda cu numărul 28 din Liga a 2-a a fost deschisă de meciul dintre Chindia Târgovişte şi Dacia Unirea Brăila.

După o primă repriză în care au avut ocazii dar nu au marcat, Chindia Târgovişte a trecut de ultima clasată Dacia Unirea Brăila în repriza a doua ca un TGV.

Cu golgheterul Cherchez introdus pe teren la pauză, elevii lui Viorel Moldovan au marcat în 17 minute de trei ori. Leca a deschis scorul în urma pasei lui Liviu Mihai. Fostul campion al României, Daniel Florea a urcat scorul la doi la zero, iar Cherchez a închis tabela dintr-un penalty obţinut de acelaşi Florea.

În urma acestui rezultat, Chindia urcă cel puţin temporar pe locul secund, la un singur punct distanţă de liderul Academica Clinceni. 


Chindia a pierdut etapa trecută în faţa Farului după un parcurs foarte bun în 2019 cu patru victorii şi o remiză până la partida de la Constanţa. Eşecul a ţinut echipa lui Viorel Moldovan în afara locurilor promovabile. Târgoviştenii sunt pe poziţia a patra la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj şi la două lungimi de Sportul Snagov, al doilea loc promovabil din liga secundă.

  • LIVE VIDEO | Chindia - Dacia Unirea Brăila, vineri, 17:00, Telekom Sport 2

Chindia a pierdut o singură dată în campionat pe teren propriu în acest sezon, iar în meciul cu Dacia Unirea Brăila pleacă mare favorită. Echipa antrenată de Florentin Petre are de departe cea mai slabă apărarea din Liga 2 cu 68 de goluri primite în 27 de meciuri. Brăilenii au nouă eşecuri conscutive în deplasare, iar ultimul succes pe teren străin datează din ediţia trecută de campionat. 

Afla mai multe despre: chindiadacia unirea brăila 

viewscnt
Articole similare