Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Chipciu vs FCSB. Mijlocaşul promite: ”Voi juca ca şi cum ar fi ultimul meu meci pe acest pământ!”

VIDEO Chipciu vs FCSB. Mijlocaşul promite: ”Voi juca ca şi cum ar fi ultimul meu meci pe acest pământ!”

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu şi Lacina Traore au vândut bilete pentru meciul CFR Cluj - FCSB.

Pentru Alex Chipciu, debutul la CFR Cluj s-ar putea produce chiar contra fostei sale echipe, FCSB. Mijlocaşul mărturiseşte că va da însă totul împotriva echipei pe care în trecut a declarat că o iubeşte: ”E un meci aparte, prin prisma faptului că am jucat acolo mulţi ani, dar au şi trecut mulţi ani de când am jucat ultima dată acolo. Cred că e un meci special pentru CFR. E nevoie de o victorie, pentruc ă vrem să câştigăm campionatul”

Chipciu va lucra la CFR Cluj cu antrenorul care l-a dorit în mod expres, Dan Petrescu: ”Da, într-adevăr, e un antrenor mai sever. La început mi-a fost mai greu să mă adaptez, la modul, clar e diferit faţă de cum am lucrat în ultimii ani, dar e un mod de lucru care a dat roade aici, la CFR, şi nu numai şi trebuie doar să mă adaptez la ce spune Mister şi să joc fotbal” a spus Chipciu.

”Şansele sunt mai mari să nu joc decât să joc, pentru că am venit târziu la pregătire şi încă trebuie să acumulez, să mă adaptez la stilul de joc al echipei, dar dacă va fi nevoie de mine, voi intra şi voi juca ca şi când ar fi ultimul meu meci pe acest pământ” a mai adăugat fotbalistul CFR-ului.

Liga I revine în acest weekend cu prima etapă din 2020, iar duminică avem şi primul derby din noul an. CFR Cluj - FCSB se joacă de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: alexandru chipciufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare