Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Chiricheş s-a făcut de râs cu un tackling disperat. Dabbur l-a distrus cu un dribling simplu, apoi a marcat fără probleme

VIDEO | Chiricheş s-a făcut de râs cu un tackling disperat. Dabbur l-a distrus cu un dribling simplu, apoi a marcat fără probleme

UEFA Europa League

Comentarii

Vlad Chiricheş a fost titular pentru Napoli în deplasarea de la Salzburg. Milik a deschis scorul pentru echipa lui Ancelotti, însă gazdele au egalat rapid prin Dabbur.

Greşeala lui Allan a costat-o scump pe Napoli. Mijlocaşul italienilor a greşit o pasă simplă, iar Salzburg a plecat pe contraatac. Faza s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru Vlad Chiricheş. Dabbur l-a umilit pe fundaşul naţionalei României cu un dribling scurt, apoi a marcat fără probleme în poarta italienilor.

De săptămâna viitoare, Vlad Chiricheş va intra în cantonamentul echipei naţionale. Fundaşul lui Napoli face parte din lista lui Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia şi cu Insulele Feroe.

Miercuri, 13 martie, selecţionerul Cosmin Contra a confirmat convocările următorilor jucători care evoluează în străinătate şi se regăseau pe lista preliminară:

  • Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 57/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0)
  • Fundaşi: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 33/0), Vlad Chiricheş (Napoli, 54/0), Dragoş Grigore (Ludogoreţ, 33/0), Cosmin Moţi (Ludogoreţ, 14/0), Cristian Ganea (Numancia, 5/0)
  • Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege, 14/1), Paul Anton (Krylia Sovetov, 8/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 40/5), Nicolae Stanciu (Al-Ahli, 28/10), Alexandru Mitriţă (New York City FC, 6/0), Gheorghe Grozav (Kisvárda FC, 27/5)
  • Atacanţi: George Puşcaş (Palermo, 4/1), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ, 29/7)

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe