Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chivu s-a alăturat lui Burleanu. Fostul căpitan al naţionalei a acceptat oferta FRF de a promova Cupa României

VIDEO | Chivu s-a alăturat lui Burleanu. Fostul căpitan al naţionalei a acceptat oferta FRF de a promova Cupa României

Fotbal

Comentarii

În urmă cu un an, Cristi Chivu îl susţinea pe Ionuţ Lupescu în lupta cu Răzvan Burleanu pentru preşedinţia FRF. Acum, Chivu a fost invitat de federaţie pentru a promova Cupa României.

La promovarea competiţiei au participat şi foştii internaţionali Bogdan Lobonţ şi Adrian Ilie. CFR Cluj – Astra Giurgiu şi U Craiova – FC Viitorul vor fi duelurile din semifinalele Cupei României. Partidele tur se vor disputa în perioada 2-4 aprilie, iar returul la 23-25 aprilie. Finala Cupei României, ediţia 2018-2019, se va disputa pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti pe 25 mai, cu o săptămână mai devreme decât fusese stabilit iniţial. FRF a fost de acord cu cererea cluburilor calificate în semfinale pentru devansarea datei de disputare a ultimul act.

"Cupa României reprezintă un eveniment de tradiţie care nu trebuie neglijat. Cupa României trebuie dusă în diferite oraşe ale ţării pentru că aşa transmitem mesajele şi valoarea acestei competiţii. Avem datoria de a fi parte a fotbalului, de a susţine proiectele importante care sunt făcute pentru fotbal pentru că ne dorim să vedem din nou oameni de valoare în primul rând, jucători de fotbal şi avem datoria de a transmite mai departe ceea ce reprezintă esenţa vieţii." a declarat Cristian Chivu. 

 

Afla mai multe despre: chivucupa romanieiburleanu 

viewscnt
Articole similare