Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cicâldău, eroul din Bănie: ”Exersez mult la antrenamente execuţiile din lovitură liberă!”

VIDEO Cicâldău, eroul din Bănie: ”Exersez mult la antrenamente execuţiile din lovitură liberă!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, prima din acest an. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘7, ’26 şi Cosic ’62.

Pentru Gaz Metan a înscris Marius Constantin, în minutul 38, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Acka la Cardoso. În minutul 45+1, un gol al gazdelor a fost anulat pentru ofsaid

”A fost un meci reuşit atât pentru mine, cât şi pentru întreaga echipă. Mă bucur că am marcat din nou din lovitură liberă, exersez foarte mult la antrenamente şi mă bucur că am marcat prima dublă din viaţa mea” a spus eroul oltenilor, Alex Cicâldău la finalul partidei.

”Iubesc acest club, mi-a dat...Craiova şi Viitorul m-au făcut ce sunt astăzi şi o să le fiu mereu recunoscător pe viaţă” a mai spus internaţionalul Craiovei.

Pentru U Craiova urmează derby-ul cu Viitorul Constanţa, fosta echipă a lui Cicâldău: ”Avem o deplasare foarte grea, cu o echipă care practică un joc foarte frumos, de fiecare dată au fost meciuri spectaculoase între noi şi ei” a mai spus Cicâldău. 

Afla mai multe despre: cicâldău 

viewscnt
Articole similare