Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cifre înfiorătoare pentru Ionuţ Radu în Serie A! Portarul, meci de uitat împotriva echipei lui Romario Benzar

VIDEO | Cifre înfiorătoare pentru Ionuţ Radu în Serie A! Portarul, meci de uitat împotriva echipei lui Romario Benzar

Stranieri

Comentarii

Genoa a scăpat victoria printre degete în deplasarea de pe terenul lui Lecce, după ce a condus cu 2-0. Până la final, oaspeţii au fost egalaţi şi au jucat, începând din minutul 69, cu doi oameni mai puţini pe teren.

Ionuţ Radu, gol superb încasat

Portarul român nu a reuşit să stopeze ofensiva lui Lecce, iar statistica internaţionalului e una înfiorătoare. În acest sezon, Ionuţ Radu a ajuns la 30 de goluri încasate, o medie de două pe meci, fiind pe ultimul loc al clasamentului portarilor din Serie A. 

Totuşi, meciul pentru Genoa a început cum nu se poate mai bine. Oaspeţii au intrat cu 2-0 la cabine, după ce Pandev şi Criscito au înscris. Totuşi, Lecce a ieşit mai bine după pauză. 

Falco a redus superb din diferenţă în minutul 60, iar reuşita a însemnat începutul dezastrului pentru Genoa. Nouă minute mai târziu, Agudelo a primit al doilea cartonaş galben, iar Tabanelli a egalat scorul în minutul 70.

Până la final, Pandev a fost eliminat şi el, tot pentru al doilea cartonaş galben încasat. 

Romario Benzar nu a fost nimic măcar pe bancă la Lecce, fiind lăsat în afara lotului, deşi, în Cupa Italiei, a fost titular în înfrângerea cu 1-5 în faţa lui Spal. 

Afla mai multe despre: ionut radulecce genoagoluri primite ionut radu 

viewscnt
Articole similare