Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cifrele spun totul: "A făcut progrese incredibile în ultima perioadă". Cine este numărul 1 în Liga I, în 2018

VIDEO | Cifrele spun totul: "A făcut progrese incredibile în ultima perioadă". Cine este numărul 1 în Liga I, în 2018

Farul Constanța

Comentarii

După doar 17 etape din această stagiune, Ianis Hagi şi-a depăşit deja cifrele din anii precedenţi. Are şapte goluri marcate pentru Viitorul iar laudele curg pentru juniorul familiei Hagi.

Pentru Ianis Hagi toamna acestui an va fi una de ţinut minte. A ajutat naţionala de tineret să obţină calificarea la Euro 2019 şi a debutat pentru prima reprezentativă. Iar în Liga I este lider în topul golurilor produse în 2018. Are 13 reuşite şi 7 assisturi. Iar tatăl lui a fost primul care l-a felicitat pentru această performanţă. 
 
"E de la meci la meci mai bun. E jucătorul cel mai decisiv din prima ligă. Face un sezon şi un an 2018 din toate punctele de vedere foarte bun. Pentru că e un jucător cu personalitate care pentru noi ca şi echipă a fost decisiv. Ne-a ajutat să ajungem unde suntem. Şi echipa a jucat foarte bine, dar şi el a crescut de la meci la meci, a căpătat ritm, îl vedeţi în momentul de faţă că are ritmul lui, simte jocul" a spus Regele despre Ianis. 
 
Cota lui Ianis a crescut foarte mult după revenirea în Liga I. Mijlocaşul a fost răscumpărat de la Fiorentina cu 2 milioane de euro. 
 
"Ianis a făcut progrese incredibile după venirea din Italia. A început mai greu, după care a început să joace mai bine, a făcut progrese la echipa de club, este unul dintre jucători determinanţi ai campionatului nostru. Eu sunt convins că încă nu i-a venit timpul lui Ianis, nu i-a venit echipa care să îl dorească cu adevărat. Când va merge în străinătate, să meargă la o echipă bună, să joace şi să se întoarcă precum un jucător important al echipei naţionale" a spus Gică Popescu despre băiatul cumnatului său.
 
 
Ianis a împlinit 20 de ani în luna octombrie iar în 2019 poate fi chiar o opţiune pentru Contra în campania de calificare la Euro 2020. 
 
"Tot mai eficient, tot mai matur, ştiam că este un jucător inteligent. Ianis devine un jucător tot mai important în campionatul nostru şi mă bucur că a făcut şi pasul către echipa naţională. Este un jucător de mare viitor, de care fotbalul românesc şi echipa naţională aveau nevoie. Nu cred că va mai rămâne mult în fotbalul românesc, dar echipa naţională va avea mare nevoie de un jucător cum este Ianis în momentul de faţă" l-a caracterizat la rândul lui Ioan Ovidiu Sabău. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigică popescusabău 

viewscnt
Articole similare