Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Cine a aşteptat-o pe Simona Halep la vestiare la finalul duelul cu Viktoria Kuzmova

VIDEO. Cine a aşteptat-o pe Simona Halep la vestiare la finalul duelul cu Viktoria Kuzmovagalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe jucătoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA, calificându-se a patra oară consecutiv în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

La finalul duelului fulger cu Viktoria Kuzmova, Simona Halep a fost aşteptată pe culoarul către vestiare de un vizitator de surprisză. Selecţionerul Cosmin Contra este la Madrid şi a mers s-o susţină pe Simona, iar la finalul victorie acesteia cu jucătoarea din Slovacia a mers la vestiare pentru a o felicita personal.

Alături de selecţionerul naţionalei, pe culoar au mai aşteptat-o pe Halep mai multe persoane din staff-ul, său, dar şi mama sa care a felicitat-o pentru victorie: ”Bravo, mamă!”.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA, şi Iulia Putinţeva din Kazahstan locul 43 WTA.

În acelaşi timp, Cosmin Contra s-a ales şi el cu câteva amintiri plăcute. Selecţionerul a apucat să se fotografieze cu Alvaro Morata, cu Fabio Fognini şi cu legendarul Ronaldo (CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare